Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Printer per Veshje

$2750$5900

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Printer per veshje me  rezolucion me te larte ne treg, rezolucioni Max.printing eshte 1440dpi me shtypje me cilesi te larte. Mund te shtype bluza pambuku, çorape, peshqire, veshje te brendshme, çanta kavas. Shtypja me ngjyra te plota qe siguron  efikasitet me te larte, Vetem 42 sekonda per 1 bluze. Printer per veshje siguron saktesi te larte dhe siguron rezolucion te larte te shtypjes. Per shkak se ai miraton motorin Servo te importuar me shtrirje me te sakte dhe pa imazhe te paqarta. Mund te printoje çdo bluze me ngjyra, te shtypura te bardhe dhe me ngjyra me nje kalim. Ne menyre qe te zvogelohet presioni i platformes qe shkaktohet nga materiali shtypes dhe te shmanget dridhja qe mund te ndikoje ne rezolucionin e shtypjes, platforma eshte krijuar posaçerisht me materiale aliazh te forta per te arritur nje performance te qendrueshme shtypjeje, gjithashtu mund te shmange elektricitetin statik, i cili mund te siguroni shume rezolucionin e shtypjes se bojes. Ka kosto me te ulet dhe mund te sheroje menjehere shtypjen e materialit. Gjithashtu mund te printoje materiale te ndryshme me bojera tekstili , bojera UV gjithashtu bojera te ngrenshme.

Karakteristikat

Pesha: 80 Kg
Voltazhi: 220V/110V
Permasat e Printerit: 903*913*520mm
Permasat e Printimit: 35*50cm (A3)
Rezolucioni i Printimit: 2880dpi * 1440dpi
Boja: CMYK
Materiali i Printimit: Poliester, Pambuk
Programi: RIPRINT Software

Produkte të ngjashme