Priza

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Shtojini hijeshi, elegance dhe cilesi instalimeve tuaja me produktet nga shumica.al. Gama e gjere e produkteve ju  ofron keto priza me cilesi mjaft te larte. Ajo mund te perdoret per te lidhur ne rrjet pajisje te ndryshme 10-16A. Duke qene ne ngjyra te ndryshme keto priza do te permbushte kerkesat tuaja per te kombinuar edhe detajet me te vogla. Jane shume te thjeshta ne montim. Keto priza jane te certifikuara nga CE, ISO,UL.

Karakteristikat

Materiali: Plastik , Celik

Permasat : Te ndryshme

Tensioni: 110V – 250V

Certifikimi: CE, ISO, UL

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme