Restorant Lundrues

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Restorant lundrues eshte nje varke me nje skare te integruar, cader dhe motor troling . Pjesa e poshtme e varkes eshte projektuar me bova te dyfishta dhe ka rezistence te shkelqyer ndaj eres dhe valeve. Mund te ece ne menyre te qendrueshme ne det, ne lumenj dhe liqene. Perveç kesaj, avantazhi me i madh i kesaj restorant lundrues eshte se perdor baterine si energji, kursen probleme, eshte i thjeshte, miqesor me mjedisin dhe ka me pak zhurme. Keto restorant lundrues jane te certifikuara nga CE.

Karakteristika

Materiali: Tekstil me fije qelqi

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 300 Kg – 800Kg

Certifikimi: CE

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme