Ring

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Ring te ndertuara me material celiku dhe mbulese plastike. Siperfaqja eshte bere nga shtresa sfungjeri, e plote ne forme dhe e rehatshme per t’u perdorur. Litar plastik dhe gome me densitet te larte, te qepura me dore. I qendrueshem dhe kunder deformimit ne perdorim te gjate. Ky ring vjen tek ju me permasa te ndryshme dhe me ngjyra sipas deshires tuaj. Gjithashtu ky ring mund ta personalizoni duke i vendosur logon e biznesit tuaj.

Karakteristikat

Materiali : Çelik, Mbulese Plastike

Permasat: Te ndryshme

Vendi i origjines: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme