Sauna

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Sauna te ndertuara me material dru i ngurte. Nje produkt qe do ju sherbej per te ulur presionin e punes dhe jetes. Ju ndihmon ne zgjerimin e poreve te bukurise duke pastruar lekuren, duke mbajtur gjendjen e re. Forcimi i funksionit te djersitjes, largimi i trupit nga elementet e demshem. Trajtimi i artritit reumatoid, per disa semundje kanë një efekt të caktuar. Eliminojne lodhjen, rrisin moralin, nxisin qarkullimin e gjakut dhe metabolizmin. Keto sauna jane te certifikuara nga CE, ETL, ROHS, ISO9001.

Karakteristika

Materiali: Dru i ngurte

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 3 – 6KW

Tensioni: 100 – 380V

Burimi i energjise: Elektrike

Certifikimi: CE, ETL, ROHS, ISO9001

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme