Sera dhe Paisje Serash

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Sera me paisje serash te ndertuara  me material prej polister. Temperatura ne seren diellore mund te arrije temperaturen ideale qe ju nevojitet pavaresisht sezonit. Kto sera dhe paisje serash kane nje strukture te madhe pa kolone, hapesire ​​e bollshme, e pershtatshme per funksionimin e mekanizuar. Kapacitet mbajtes i forte i skeletit dhe jete e gjate. Kendi i arsyeshem i ndriçimit te çatise, ndriçimi i pershtatshem i brendshem, performanca e mire e izolimit termik dhe kursimi i energjise. Izolimi i brendshem i murit dhe ngrohja e jashtme e murit, e lehte per te formuar nje mikroklime te mire . Keto sera dhe paisje serash vijne tek ju me ngjyra te ndryshme.

Karakteristikat

Materiali: Poliester

Origjina: Kine

Permasat: Sipas deshires

Trashesia: 0.10, 0.12 ,0.15, 0.20 mm

Struktura: Tub çeliku i galvanizuar

Ngjyra: Te ndryshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sera dhe Paisje Serash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme