Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Sera dhe Pajisje Serash

$3$900

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Sera dhe pajisje serash te ndertuara  me material prej polister. Temperatura ne seren diellore mund te arrije temperaturen ideale qe ju nevojitet pavaresisht sezonit. Kto sera dhe pajisje serash kane nje strukture te madhe pa kolone, hapesire ​​e bollshme, e pershtatshme per funksionimin e mekanizuar. Kapacitet mbajtes i forte i skeletit dhe jete e gjate. Kendi i arsyeshem i ndriçimit te çatise, ndriçimi i pershtatshem i brendshem, performanca e mire e izolimit termik dhe kursimi i energjise. Izolimi i brendshem i murit dhe ngrohja e jashtme e murit, e lehte per te formuar nje mikroklime te mire . Keto sera dhe pajisje serash vijne tek ju me ngjyra te ndryshme.

Karakteristikat

Materiali: Poliester

Origjina: Kine

Permasat: Sipas deshires

Trashesia: 0.10, 0.12 ,0.15, 0.20 mm

Struktura: Tub çeliku i galvanizuar

Ngjyra: Te ndryshme

Produkte të ngjashme