Sera Xhami

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Sera xhami te ndertuara  me material prej xhami dhe struktura nga alumin i forte. Temperatura ne seren diellore mund te arrije temperaturen ideale qe ju nevojitet pavaresisht sezonit. Kto sera xhami kane nje strukture te madhe me kolone, qe mund te krijoni hapesir te bollshme dhe e pershtatshme per funksionimin e mekanizuar. Kapacitet mbajtes i forte i skeletit dhe jete e gjate. Kendi i arsyeshem i ndriçimit te çatise, ndriçimi i pershtatshem i brendshem gjithashtu dhe  performanca e mire e izolimit termik dhe kursimi i energjise. Ndriçim i mire, shkalle e larte e shfrytezimit te tokes. Muri  i brendshem dhe ngrohja e jashtme e murit eshte e lehte per te formuar nje mikroklime te mire . Keto sera xhami jane shume te sigurta sepse durojne erera shume te forte.

Karakteristikat

Materiali: Xham , Alumin

Origjina: Kine

Permasat: Sipas deshires

Trashesia e Xhamit: 4mm

Trashësia e aluminit: 1.2 mm – 3.0 mm

Rezistenca e eres : 130-140KM/H

Ngjyra: Te ndryshme

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sera Xhami”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme