Set wc

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Set wc te ndertuara me material qeramike. Eshte perdorur nje stil modern qe nderthuret mjaft mire me elegancen dhe qendrueshmerine e saj. Dizenjuar ne linja te harkuara, keto wc ofrojn raportin ideal permase -forme, qe permbush nevojat tuaja. Jane shume te thjeshta ne montim. Keto set wc jane te certifikuara nga ISO9001.

Karakteristika

Materiali: Qeramike

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 20 – 70Kg

Certifikimi: ISO9001

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme