Shkalle Elektrike

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Shkalle elektrike te ndertuara me material alumini ndersa bazamenti i duarve eshte gomin. Jane krijuar per te mbuluar te gjitha nevojat e transportit per njerezit ne te gjitha llojet e ndertesave, ne nje menyre te rehatshme, te sigurt dhe efikase. Vijn ne permasa te ndryshme dhe gjithashtu te certifikuara nga ISO9001, ISO1400, ISO, OHSAS18001.

Karakteristika

Materiali: Alumin      

Permasa: Te ndryshme

Burimi i energjise:  Elektrike

Pesha: 54 – 85 KN

Shpejtesia: 0.5m/s

Certifikimi: ISO9001, ISO1400, ISO, OHSAS18001

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme