Shtresa Plastike

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Shtresa plastike vijne me nje dizajn te thjeshte dhe praktik, i lehte per tu instaluar. Me performance te larte kunder rreshqitjes, rezistence ndaj zjarrit dhe rezistence ndaj konsumit gjithashtu siguron pastrim te shpejte dhe rezistence ndaj njollave dhe gervishtjve. Ju mund te zgjidhni nga ngjyrat e ngurta, ose nga nje sere modelesh, perfshire ato qe imitojne lloje te tjera te dyshemeve, perfshire gurin natyror, drurin dhe pllakat. Keto shtresa plastike jane te certifikuar nga CE, ISO, BV, VOC.

Karakteristikat

Materiali: Plastik

Permasat: Te ndryshme

Trashesia: 2mm – 7mm

Origjina: Kine

Certifikata: CE, ISO, BV, VOC

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme