Sisteme Kontroll Aksesi

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Nje sistem kontrolli aksesi i bazuar ne nje  mjetet teknike per te siguruar kontroll dhe menaxhim te qasjes ne distance. Per me teper, nje sistem kontrolli fizik i bazuar siguron nje shtrese sigurie duke mbledhur automatikisht te dhena per te gjitha ngjarjet qe ndodhin. Nje platforme e besueshme mundeson menaxhimin e kontrollit te aksesit . Ky sistem kontrolli aksesi jane te perbera nga materile si : celik, xham akrilik. Kane dy drejtime per hyrje dhe dalje .Kapaciteti qe mund te kalojne njerez per 1 minute eshte 45 persona. Eshte i perbere nga nje sensor infrared , gjithashtu keto sisteme kontrolli mund te vendosen si jashte gjithashtu dhe brenda .

Karakteristika

Materiali: Çelik, Xham Akrilik
Modeli: Sipas Dëshirës
Drejtimet e Kalimeve: Një Krah/ Dy Krahë
Kapaciteti: 35-45 Persona në Minutë
Sensore: Infrared
Mjedisi i Punës: Brënda dhe Jashtë
Mënyra e Aksesimit: ID, Shënja Gishtash, Njohje e Fytyrës, Barkod/ QR Kod, Aplikacion Mobile, Sistem ESD, Visitor etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sisteme Kontroll Aksesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme