Sisteme Ngrohje per Dysheme

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Sisteme ngrohje per dysheme eshte e lehte te instalohet , per nje shumellojshmeri te mbulesave te dyshemese, qofshin prej betoni, druri ose pllaka te vjetra. Instalohet me ngjites pllakash dhe nuk ka pothuajse asnje efekt ne ngritjen e tokes. Perveç kesaj, shtresa e holle e para-ngrohur ju jep temperaturen e deshiruar te dyshemese ne 20-30 minuta pas fillimit te sistemit, keshtu qe ky sistem i shpejte i ngrohjes eshte zgjidhja me e mire per shtepine. Eshte nje sistem ngrohjeje qe lejon nje shperndarje te nxehtesise me efikase ne te gjithe siperfaqen, duke arritur keshtu nje raport maksimal midis konfortit dhe eficences energjitike. Ky sistem gjeneron nje fluks nxehtesie qe ngjitet lart, duke siguruar ne kete menyre nje shperndarje uniforme dhe duke eleminuar rrymat e ajrit qe krijon kondicioneri tradicional. Nje avantazh tjeter i saj eshte optimizimi i hapesires ku jetojme, pasi nuk ka nevoje per pajisje te dukshme.

Karakteristikat

Materiali: Pete alumini+ Baker , Plastike

Tensioni: 110V – 240V

Temperatura e mirembajtjes: 40 ℃ ne 60 ℃

Maks. temperatura e ekspozimit: 80 ° C

Trashesia e dyshekut te ngrohjes: 0.5mm

Certifikimi: CU, CE, NRTL, RoHS, GOST, ISO9001, ISO14001

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme