Skuter Elektrik

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Skuter elektrik i shpejt, i besueshem, i qete – skuti yne elektrik me motor te dyfishte  ofron menyren me te shpejte per t’u marre me transportin e kilometrit te pare dhe te fundit sfidat. Kaloni trafikun, kurseni para dhe shkoni atje ku jeni te destinuar te jeni. Se bashku, ne mund te ripercaktojme te ardhmen e levizshmerise urbane duke ju ndihmuar te levizni ne nje menyre eko-miqesore. Ndertoni nje te ardhme te mikro-levizshmerise eko-te qendrueshme. Fuqizoni qytetet dhe komunitetet duke i lidhur ato me nje rrjet urbani te zgjuar siq eshte skuter elektrik, novator dhe eko-te qendrueshem zgjidhjet e transportit. Kurseni kohe, kurseni para dhe kurseni mjedisin! Skuter elektrik vjen tek ju i certifikuar nga CE.

Karakteristika

Fuqia: 201-500w
Voltazhi: >60v
Certifikimi: CE
Koha e ciklit te plote te karikimit: 8-10 ore
Distanca per karikim: 40-60km
Shpejtesia Maksimale: 25km/h
Bateria: Bateri Litiumi 12800mAh
Dimensionet: 1130x430x1180mm
Dimensionet kur eshte i palosur: 1130x430x490mm
Pesha: 14.2KG

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skuter Elektrik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme