Smart WC

$218$1580

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Smart WC nje bide shume funksionale dhe praktike. Karakteristikat perfshijne shpelarjen automatike pa prekje, deodorizimin e drites blu, nje vend te nxehte te rregullueshem me temperature dhe nje sistem te automatizuar te kapakut te hapur, mbyllur per perdorim pa duar. Per te siguruar rehati, tualeti i zgjuar perfshin nje sistem ngrohjeje te menjehershem qe ngroh ujin e bides dhe nje tharese ajri te nxehte qe synon te zvogeloje perdorimin e letres higjienike. Me nje hunde te rregullueshme, perdoruesit mund te gjejne pozicionin dhe forcen e sperkatjes qe i pershtatet komoditetit te tyre. Fluksi manual i dyfishte i lejon perdoruesit te zgjedhin fuqine e nevojshme per çdo perdorim, duke kursyer uje. Per ta mbyllur ate, nje drite nate e bute blu e perfshire ne tasin e tualetit udhezon perdoruesit gjate nates. Per t’i dhene perdoruesve me shume fleksibilitet, dizajni i ketij tualeti te zgjuar perfshin sensore te radarit pa duar dhe nje buton goditjeje manuale per te hapur, mbyllur dhe shpelare njesine. Selia e ndezur eshte e veshur me luster rezistente ndaj njollave dhe ka veti antimikrobike. Smart WC ka nje telekomande pa tel, perdoruesit mund te rregullojne temperaturen e ujit, presionin dhe pozicionin e bides, i cili ka aftesi pastrimi para dhe mbrapa. Per higjiene te shtuar, projektuam biden prej çeliku inox qe te pastrohej vete. Pasi dikush perdor tharesin e perfshire dhe largohet, tualeti automatikisht skuqet dhe kapaku i tij mbyllet automatikisht ne nje mbyllje te bute. Shpelarja me presion te larte zvogelon sasine e ujit te nevojshem ne nje shpelarje,  dhe pastruesi i integruar i ajrit heq eren. Ajo vjen me nje drite nate.

Karakteristikat

Materiali: Qeramik, ABS
Instalimi: Në Dysheme
Forma e Produktit: Elongated (E Zgjatur)
Energjia: 110V/220V
Sasia e Ujit: 3 – 4.5L
Hapsira: 300mm
Pesha: 41-50KG
Telekomande: Po
Certifikimi: CE, CB,RoHS, LVD, EMC, Watermark, EN, CUPC, ETL
Veçori: Ulese me Ngrohje
Shkarkimi i Ujit: Siphon Jet Flushing
Deizajni: Modern
Ngjyra: Sipas Deshires
Modeli: 35A

Produkte të ngjashme