Sprucues Cimentoje

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Sprucues cimentoje jane te ndertuara me material celiku. Me efikasitet te larte, ka nje dizajn te arsyeshem, nje pompe dhe kompresor te integruar dhe eshte i lehte per tu levizur. Perdoret kryesisht per ndertimin e llacit te perzier te brendshem dhe te jashtem te murit, pluhur stuko, veshje zjarrduruese dhe ngjitje me presion. Makina sperkatese me llaç ka nje game te gjere praktikueshmerie, gjithashtu eshte pajisje shume-funksionale. Keto sprucues cimentoje jane te certifikuar nga ISO, CE.

Karakteristikat

Materiali: Celik

Permasat: Te ndryshme

Pesha: 150Kg – 320Kg

Fuqia: 220V – 380V

Origjina: Kine

Çertifikimi: ISO, CE

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme