Strece

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Strece te ndertuara me material fibra elastike gjithashtu dhe pambuk. Jane shume te rehatshme dhe te lehta. Eshte perdorur nje dizajn klasik qe sjell nje pamje te theksuar sportive. Materiali qe eshte perdorur ju lejon lirine e plote te levizjes dhe ndjenjen e butesise dhe rehatise. Keto strece pershtaten ne menyre te perkryer ne historine e nje stili urban te veshjes sportive. Jane shume praktike per tu veshur gjate gjithe dites. Keto strece ju mund ti personalizoni duke i vendosur logon e biznesit tuaj.

Karakteristika

Materiali: Fibra elastike , Pambuk

Permasa: Te ndryshme

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme