Suporte ortopedike

$110$925

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Suporte ortopedike jane mbeshtetes per gjunje te varur. Pranga me shkume te bute qe marrin fryme. Varet e qendrueshme e aluminit me perkulje ROM dhe vendosje te ndalimit te shtrirjes. Gjatesia e rregullueshme e shufrave anesore bilaterale per perafrimin e nyjes se gjurit. Mundesia per te shkurtuar shiritin anesor te pare duke e ndare brazden. Mundesia per te shkurtuar shiritat anesore te pare dhe te katert duke e ndare brazden. Suporte ortopedike ofrojne nje game gjitheperfshirese te mbajteseve dhe mbeshtetesve per te imobilizuar nyjet duke ruajtur ne te njejten kohe levizshmerine maksimale te mundshme per sherim.  Sigurimi i kushteve me te mira te mundshme per t’u ngritur ne kembe ,ky eshte qellimi i suporte ortopedik.

Karakteristikat

Materiali: Argjend Stainless Steel, Alumini Aliazh fibër karboni

Origjina: Kine

Çertifikimi: CE, ISO

Logo: Sipas Kerkeses

Ngjyra: E Zeze, Gri ose e Personalizuar

Produkte të ngjashme