Syze

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Syze me shumllojshmeri  ku ju mund te zgjidhni te preferuaren tuaj . Format e syzeve jane te ndryshme , te ndertuara me skelet metalik. Eshte perdorur dizajn i vecante dhe jane ne mode ditet e sotme. Keto syze te mbrojne syte nga rrezet UV te demshme per shendetin. Vijne me nje skelet me ngjyra te ndryshme gjithashtu dhe xhami . Ky produkt mund te personalizohet me logon e biznesit tuaj.

Karakteristikat

Materiali: Plastik , Metal

Forma : Te ndryshme

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra e Skeletit: Sipas deshires

Ngjyra e xhamave : Te ndryshme

Produkte të ngjashme