Tabake Xhami

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Tabake xhami kane nje siperfaqe te lemuar, performance te shkelqyer optike, aftesi kimike te qendrueshme dhe intensitet te larte mekanizmi. Eshte gjithashtu rezistent ndaj acidit, alkave dhe korrozionit. Keto tabake xhami jane me trashesi nga 2mm ne 19mm sipas deshires tuaj. Jane te lehte per tu prere, izoluar, gdhendur ne acid, llakuar, zbutur dhe veshur. Vijn tek ju me permasa te ndryshme dhe gjithashtu me ngjyra sipas deshires tuaj.

Karakteristikat

Materiali: Xham

Permasat: Te ndryshme

Trashesia: 3mm-19mm

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme