Tavolina Mesi

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Tavolina mesi sjellin nje pasqyrim te nje stili jetese te vecante dhe te guximshem ne shtepine tuaj. Me pamjen e tyre, ato do te kontribuojne qe shtepia juaj te pajiset sipas standardeve me te fundit te brendshme. Jane te ndertuara me materiale shume cilesore. Perdoren si nje objekt funksional, per te sherbyer kafe apo pije te tjera, dhe si nje objekt dekorues, ne arredimin e ambienteve te brendshme te shtepive, ne dhomat e ndenjjes, ne bare apo ne hollet e pritjes se hoteleve.

Karakteristika

Materiali: Metal, Mermer 20 mm, Celik ,Inox, Xham

Permasa: Te ndryshme

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

 

Produkte të ngjashme