Tavolina Ping Pongu

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Tavolina ping pongu eshte ideale per tu argetuar . Tavolina e Ping pongut ofron nje siperfaqe dhe strukture te cilesise se larte. Tavolina eshte e ndertuar ne 2-pjese. Ajo eshte e lehte per tu ngritur dhe levizur pa mjete shtese. 2 -Pjeset e tavolinave gjithashtu mund te perdoren dhe veçmas duke bere dy tavolina te medha per shume qellime. Kjo tavoline e qendrueshme ping pongu eshte e rrethuar nga nje platforme çeliku te qendrueshme, mbeshtetese dhe kembe e çeliku. Keto tavolina ping pongu vijne me permasa dhe ngjyra te ndryshme.

Karakteristikat

Materiali: Dru , Alumin

Permasat: Te ndryshme

Pesha: 32KG – 75KG

Vendi i origjines: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme