Tjegulla me Ngjyra te Ndryshme

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Tjegulla me ngjyra te ndryshme te ndertuara me material alumin + zink. Catia eshte nje nga aspektet me te rendesishme te shtepise. Keto tjegulla me ngjyra te ndryshme jane te bukura, te forta dhe te sigurta. Ju mund ta perdorni per catine e shtepise suaj. Eshte e pershtatshme per cdo lloj stili arkitekture. Nuk kalbet nga lageshtia si dhe nuk demtohet nga nxehtesia e diellit.

Karakteristika

Materiali: Alumin, Zink

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 2.8Kg

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme