Trampolina

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Trampolina te ndertuara me nje strukture metalike dhe bazament te shkelqyer, gjithashtu dhe kembe te qendrueshme. Siperfaqja elastike e perbere prej fibrash tekstile shume rezistente, lidhet me strukturen me ane te sustave metalike. Ideale per argetimin e femijeve. Lehteson impaktin e levizjes ne artikulacionet e trupit dhe mbron kete te fundit nga demtimet. Keto trampoline jane te certifikuara nga GS, EN71-14, ASTM.

Karakteristika

Materiali: Tub celiku, PVC, PE

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 12Kg

Certifikimi: GS, EN71-14, ASTM

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme