Transpaleta

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Transpaleta te ndertuara me rrota mishi , perdoret per te trasportuar pesha deri ne 3000Kg. Eshte e projektuar per tu perdorur per trasporte te ndryshme dhe Europaleta. Perdoret gjeresisht ne kantiere ndertimi, magazina, etj. Konstrukti i ndertuar nga material shume rezistent, rrota mishi te cilat jane shume rezistente dhe te qendrueshme. Keto transpaleta jane te certifikuara nga CE, ISO.

Karakteristika

Materiali: Celik

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 70 – 150 kg

Kapaciteti: 2000 kg , 2500 kg , 3000 kg

Certifikimi: CE, ISO

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme