Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Turbo Makinash

$100$396

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Turbo makinash jane te ndertuara me material celik. Jane ne permasa te ndryshme, gjithashtu mund te gjeni lloje te ndryshme te ketyre turbo makinash qe do i pershtatej cdo automjeti tuajin. Keto pajisje jane te certifikuara nga CE, TS16949, ISO9001.

Karakteristika

Materiali: Celik

Permasa: Te ndryshme

Modele turbosh: Sipas deshires

Certifikimi: CE, TS16949, ISO9001

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme