Varse

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Keto varse do te shkojne ne menyre perfekte me aksesoret dhe veshjet tuaja. Te ndertuara me nje dizjane mjaft te vecante qe do te nenvizojne feminitetin dhe elegancen tuaj natyrore. Keshillohet t’i pastroni rregullisht, me nje lecke te bute. Keto varse jane te certifikuar nga CE.

 Karakteristika

Madhesia: Te ndryshme

Certifikimi: CE

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Gold

Produkte të ngjashme