Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Vidator

$17$51

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Vidator dore me bateri eshte nje vegel pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere. Forma ergonomike dhe pesha e lehte, ne bashkveprim me sistemin inteligjent te kursimit te baterise, e bejne vidatorin me kompakt te kategorise se baterise 18/21V. Me regullator shpejtesie dhe nivel te tregimit te baterise. Siguron fuqi maksimale per vendosjen e 150 vidave me madhesi mesatare dhe te larte ne materiale drusore. Me jetgjatesi te larte dhe rezistence maksimale ndaj temperatures dhe abuzimeve gjate punes. Bateri e cila suportohet nga karikimi i shpejte. Drita LED, lehteson montimin ne ambient te mbyllur dhe te erret. Ideal per perdorime. Profesionale dhe perfekte per realizimin e projekteve,  por edhe per profesioniste te cilet do e perdorin per pune sekondarre. Ky vidator eshte i certifikuar nga CE, dhe vjen tek ne permasa dhe forma te ndryshme.

Karakteristikat

Materiali : Hekur , Plastike

Tensioni i vleresuar: 18/21V

Vendi i origjines: Kina

Certifikimi: CE

Frekuenca: 50-60Hz

Shpejtesia pa ngarkese: 0-32000 Koha/min, 0-3600rpm

Permasat: Te ndryshme

Pesha: 2.8 KG – 1KG

Burimi i energjise: Bateri ose Elektrike

Mbeshtetje e personalizuar: OEM, ODM, OBM

Modele: Te ndryshme

Paketimi: Karton ose Qese

Ngjyre: E personalizuar

Produkte të ngjashme