Video Projektor

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Video projektor aprovon kombinimin e teknologjise se rafinuar, integrimin shumefunksional, pershtatshmerine dhe prakticitetin. Video projektor eshte i pajtueshme me shume pajisje te tilla si PSP, Xbox One me te cilat mund te lidheni me USB 2.0 Flash Drive / Hard Disk Portable, per te shfaqur pastaj ate qe permban dokumenti i videos, filmit, imazhit. Jane te perbera nga porta multifunksionale ose multimedia qe jane ne perputhje me shumicen e pajisjeve. Ideale per te pare cdo gje qe deshironi, lojra, filma, dokumentare etj. Mjafton qe ta lidhni me paisjen perkatese qe te shfaqet me vone. Ka altoparlant te integruar te nje cilesie tejet te larte qe bene te mundur shfaqjen e zerave apo tingujve ne menyre tejet te kthjellet dhe super te qarte. Video projektor eshte i pajisur me nje sistem ftohes i cili mbron llampen e tij.

Karakteristikat

Materiali: Plastik

Permasat: Te ndryshme

Tensioni: 6V

Pesha: 1kg – 3.2kg

Distanca e Projektimit: 1.2m – 6.6m

Origjina: Kine

Çertifikimi: CE, FCC, ISO, ROHS

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme