Xhama Makinash

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Xhama makinash te ndertuara me material xham te cilesise me te mire ne treg. Jane ne permasa te ndryshme, gjithashtu keto xhama makinash jane te certifikuara nga CCC, ECE, R43.

Karakteristika

Materiali: Xham

Permasa: Te ndryshme

Certifikimi:  CCC, ECE, R43

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme