Zgara

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Zgara te ndertuara nga materiali i celikut qe eshte shume rezistent ndaj mjedisit dhe i jep ketyre zgarave nje qendrueshmeri te larte qofte persa i perket jetegjatesise. Celiku i bene keto zgara qe mos te jete antingjitese ndaj ushqimeve dhe t’i ruaje ato nga humbja e vlerave ushqimore. Gjithashtu ju do te shihni se duke qene se ushqimet nuk ngjisin ne zgare, kjo e fundit do te jete shume e lehte per t’u pastruar duke mos ju sforcuar ju per pastrimin e saj. Kjo paisje eshte shume e mire per te menaxhuar zjarrin ne te dhe te vendosni sasine e duhur te nxehjes per te pergatitur ushqimet ashtu sic duhet. Keto zgara jane te certifikuara nga CE, GS, AGA, ITS.

Karakteristika

Materiali:  Hekuri

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 1.7Kg – 9Kg

Trashesia: 0.5mm – 9mm

Certifikimi: CE, GS, AGA, ITS

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme