Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Shumica.al - Partneri Juaj i Biznesit

Na Kontaktoni

Rreth Nesh

Avantazhet e bashkëpunimit me ne

Shumica.al ështe një nga kompanitë importuese më të mira në treg, e cila prej me shumë se 8 vitesh, ka qënë urë lidhëse e biznesit shqiptar me fabrikat me të mira në Kinë.

Ne ofrojmë:

Si Funksionon Shumica.al

Ne sjellim me porosi dhe me shumice, nje numer te madh produktesh

Kerkesa e klientit

Dhenia e ofertes

Marreveshje se bashku

Prodhim dhe Inspektim

Transport i produktit

Mberritje ne destinacion

0 %

99.9% e klientëve kanë një përvojë të mirë me ne

0 %

Çmime më të ulëta pa kosto magazinimi.

0 +

Larmi e madhe produktesh.

Galeri nga Punet Tona

Shikoni rezultatet e dedikimit dhe përkushtimit tonë në punët që kemi kryer për klientët tanë. Këto foto tregojnë cilësinë e shërbimeve tona dhe vëmendjen e veçantë që i kushtojmë çdo detaji.

Pyetjet e bëra më shpesh

Shitje me shumicë, ndërmjetësim, personalizim të produkteve që ju keni nevojë, inspektim të produkteve, fabrikave apo furnitorëve, si dhe procese të tjera në zinxhirin furnizues.

Në varësi të produktit, një produkt mund të jetë ose jo gjëndje. Per tu informuar në detaj rreth produktit konkret na kontaktoni ose mund të plotësoni formularin e posaçëm. 

Ju mund të bëni kërkesë për cfardolloj produkti që ju nevojitet duke kontaktuar direkt duke përdorur kontakt formën ose duke plotësuar formën e posaçme. Brënda një kohe të shkurtër, stafi ynë do ju kthejë përgjigje në lidhje me cmimin dhe kohën që ne mund tju dorëzojme produktin.

Ne rast se ju doni te krijoni brandin tuaj, në varësi të biznesit dhe produktit, ne mund tju suportojmë që nga përzgjedhja e cilesisë, prodhimi sipas kërkesës, certifikimi sipas kërkesës së tregut, brandimi, transporti dhe dorezimi në adresen tuaj. 

Ju mund të porosisni produkte nga vënde të ndryshme të botës. Ne kemi mardhënie të shkëlqyera disavjecare me fabrika dhe furnitore te ndryshem me standart të lartë në Kinë, Taiwan, Korenë e Jugut dhe USA.

Në opsionin “KERKO NJE PRODUKT” ju mund të bëni kërkesë të përgjithshme lidhur me një produkt që ju nevojitet, pavarësisht nëse është i paraqitur apo jo në websiten tonë, cilesinë, karakteristika të tjera si dhe cmimin e preferuar. Mund të plotësoni formularin me të gjitha ose disa nga karakteristikat e paraqitura. Shume shpejt stafi ynë do ju vijë me një përgjigje per kërkesën tuaj.