Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Shtrese Gome

Shtrese gome per palestra dhe per ambiente te ndryshme. Mund te perdoret per ambiente te brendshme e te jashtme. Shumellojshmeri modelesh dhe ngjyrash. Material gomine qe garanton jetegjatesi te larte. Trashesia e kesaj shtrese gome varion ne 3 deri ne 12mm. Karakteristikat Materiali: Gomine Permasat: 5m-50m (sipas nevojes) Modeli: Opsional Trashesia: 3-12mm Ngjyra: Opsional Garanci […]

$3$12

Panele Composite per Veshje Ndertesash

Panele Composite per veshje ndertesash i perbere prej alumini . Cilesia e ketij produkti eshte ne nje nivel me te larte. Meqenese paneli i perbere prej alumini eshte i perbere nga dy materiale te ndryshme (metal dhe jometal), ai mban karakteristikat kryesore te materialeve origjinale (alumini metalik, plastika polietileni jometale). Nga ana tjeter, mund te […]

$2$45

Bar Artificial

Perdorni kete bar artificial sepse do duket si bar natyral. Ju mund ta vendosni ne vende qe nuk kane kushte per te rritur bar natyral pasi nuk ka nevoje per mirembajtje. Ky bar artificial kerkon shume pak perkujdesje cka ndihmon ne kursimin e kohes suaj. Pjesa e poshtme e barit eshte e perbere nga polietileni […]

$1$8

Shtronjëse

Një shtronjëse elegante në pjesën e përparme të shtëpisë tuaj do t’u japë mesazhin e duhur vizitorëve tuaj. Do të përcjellë një ndjenjë mikpritjeje dhe miqësore së bashku me një afsh sofistikimi dhe ngrohtësie. Gama jonë e madhe përfshin dizajne bashkëkohore si dhe të preferuarat tradicionale.

Shfletoni këtu për të gjetur shtronjëse ekstra të gjata për dyert e oborrit ose dyert franceze, dizajne me përmasa më të mëdha për dyer të mëdha ose veranda të konsiderueshme, shtronjëse të vegjël katrorë për hapësira kompakte, modele gjysmë të rrumbullakëta dhe ovale, një gamë të madhe shtronjëse gome.

Këtu në Shumica.al në Shqipëri, ne kemi një gamë të madhe shtronjësesh me kokrriza që i përshtaten pothuajse çdo shtëpie dhe çdo buxheti. Ne kemi shtronjëse të bukura para, të pasme dhe të brendshme, së bashku me një sërë tavanesh që do të plotësojnë stilin tuaj të dekorimit dhe do ta bëjnë shtëpinë tuaj të duket tërheqëse dhe mikpritëse.

Vendosja e një shtronjëse cilësore të punuar mirë në pjesën e përparme të pronës suaj do t’i qetësojë familjen, miqtë dhe vizitorët tuaj kur të mbërrijnë në shtëpinë tuaj.

Blini Shtronjëse Të Bukur Për Nga Shumica.al Online

Për shkak se Shumica.al funksionon tërësisht online, ne mund t’ju ofrojmë disa çmime fantastike dhe lehtësinë e dorëzimit të shtronjëses tuaj të derës shpejt dhe me efikasitet direkt në shtëpinë tuaj kudo që të jeni në Shqipëri dhe jo vetShqipëri dhe jo vetëm. Ne kemi një tapet për të gjitha shijet dhe buxhetet. Ju ftojmë të shfletoni katalogun tone për më shumë.

Shtronjëset vijnë për ju me një sërë modelesh dhe super cilësore vetëm nga Shumica.al; për një shtëpi të bukur.

Shumë.al i ka kënaqur njerëzit me një gamë të bukur të produkteve shtëpiake të freskëta dhe unike në internet.

Shtronjëse Për Çdo Lloj Ambienti Dhe Buxheti

Shtojini stil dhe karakter hyrjes së shtëpisë tuaj, duke mbrojtur në të njëjtën kohë ambientet tuaja të brendshme nga pluhuri dhe papastërtia e pashmangshme që hyn, me një shtronjëse goxha praktike. Shfletoni modelet dhe dizenjot tona të ndryshme në Shumica.al, duke përfshirë opsionet tradicionale dhe shtronjëset më moderne dhe fantastike.

Përpara se një mysafir të hyjë në shtëpinë tuaj, ata do të krijojnë mendimet dhe përshtypjet e tyre të para dhe, natyrisht, ju dëshironi të siguroheni që është e mirë! Një mënyrë për ta bërë këtë është me një shtronjëse dere me cilësi të lartë, praktike dhe me stil. Të krijuara nga materiale absorbuese, shtronjëset e derës shpesh kanë një sipërfaqe të ashpër për të ndihmuar në largimin e papastërtive dhe lagështirës nga këpucët tuaja.

Kompakt dhe të hollë, ato përshtaten mjeshtërisht jashtë derës tuaj të përparme ose të pasme, duke kapur papastërtitë përpara se printimet me baltë të kenë mundësinë të përhapen në të gjithë shtëpinë tuaj të bukur. Në Shumica.al, ne përdorim një gamë të gjerë materialesh cilësorë.

Një opsion tjetër është se ato janë tepër miqësore me mjedisin, ato kanë përbërje natyrale, të qëndrueshme dhe të biodegradueshme. Forca dhe qëndrueshmëria e tyre do të thotë se do të zgjasë për një kohë të gjatë. Rrobat e dyerve nga jute janë më tradicionalisht të preferuarat.

Ata gjithashtu rrjedhin nga një material natyral dhe ndihmojnë në krijimin e një ndjesie të qetë dhe fshatare në pragun tuaj. Së fundi, ne disponojmë gjithashtu stile dhe modele të ndryshme tërheqëse, duke përfshirë modelet e njohura “përshëndetje”, zemra, yje dhe shtronjëse me qen. Më shpesh sesa jo, ato kanë gjithashtu një mbështetëse kundër rrëshqitjes, për ta mbajtur shtronjësen tuaj të derës fort në vend.

Konkluzioni

Pra, çfarë shtronjëse dere do të zgjidhni për të përshëndetur mysafirët tuaj? Zgjidhni mes shtronjësve të gjalla, shumëngjyrëshe ose opsione më delikate dhe të nënvlerësuara deri më sot.