Pelena Rrobe Shumeperdorimshe

Pelena rrobe shumeperdorimshe eshte e ndertuar nga poliester me trashesi 2ml. Keto pelena jane shume te rehatshme dhe shume te thjeshta per larjen  dhe pastrimin e tyre. Keto pelena rrobe shumeperdorimshme vijne te ju me ngjyra te ndryshme dhe permasa sipas kerkeses tuaj. Materiali i brendshem qe permbajne keto pelena eshte perlhure qe e bene […]

Rated 0 out of 5

Pelena Bamboje

Pelena bamboje nga vete emri i ketij produkti nenkuptohet qe materiali qe eshte perdorur eshte bambu . Jane pelena shume te thjeshta ne perdorim ,bejne te mundur thithjen maksimale  dhe gjithashtu kujdesemi qe keto pelena bamboje te jene sa me te rehatshme per foshnjen tuaj . Vijne me permasa te ndryshme dhe me ngjyra te […]

Rated 0 out of 5