Kabell Interneti Ethernet

Edhe pse kohet e fundit transferimi i te dhenave po behet permes wireless-it, per disa rrjete prapeseprape eshte me e mire metoda e kabllove tradicionale, analoge. Qe eshte ne tregun e pajisjeve elektronike per me shume se 20 vjet, dhe tani ju sjell kabllon UTP per internet. Kablloja CAT 5 eshte e dizajnar per rrjetet […]

Rated 0 out of 5

Kabell Elektrik

Kabell elektrik me gjatesi dhe trashesi sipas deshires. Si cdo product tjeter tek shumica.al edhe ky product tregtohet me shumice dhe ka nje sasi minimale per porosi. Keta kabuj elektrik jan per perdorime te ndryshme qe nga perdorimi per banese dhe sisteme te energjise elektrike ne perdorimin industrial. Ngjyra dhe gjatesia a kabullit eshte opsionale […]

Rated 0 out of 5

Drita LED per

Drita LED per sera jane te ndertuara me material alumini. Dizajn i palosshem dhe konsum me i ulet i energjise. Ky produktet eshte i certifikuara nga CE, ETL, RoHS. Ka dizajn te integruar, dalje me e mire  dhe shperndarje e barabarte e drites. Kjo eshte nje zgjidhje e ndriçimit te larte, te ciklit te plote […]

Rated 0 out of 5