Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

No products were found matching your selection.

Bar Artificial

Në Shumica.al, të gjitha barërat tanë janë projektuar nga ne; ne blejmë komponentët e cilësisë më të lartë nga e gjithë bota për t’ju sjellë produktet më të mira me çmimet më konkurruese.

Ne sigurojmë që brenda gamës tonë të ketë diçka për çdo aplikim; një kopsht, hapësirë ​​publike, zonë të brendshme, shkollë ose çerdhe. Ne garantojmë që të gjitha barërat tanë artificialë janë në përputhje me standardet më të fundit britanike dhe evropiane, në mënyrë që të jeni të sigurt për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e produkteve.

Shumica.al mund t’ju furnizojë gjithashtu me të gjithë aksesorët që ju nevojiten për të shtruar vetë Barin Artificial, duke përfshirë membranën e barërave të këqija, ngjitësin, shiritin bashkues dhe kunjat fiksuese.

Bari artificial është e ardhmja e një kopshti me pamje të mrekullueshme me cilësinë që është përmirësuar në mënyrë dramatike me kalimin e viteve. Me kalimin e kohës, shpesh një luks në shumë familje, gjithnjë e më shumë njerëz po i drejtohen terrenit artificial për një kopsht me mirëmbajtje të ulët.

Si një furnizues kryesor i barit artificial në Shqipëri, ne kemi ndërtuar portofolin tonë të produkteve për të pasur barin e rremë me pamje më natyrale për lëndinën tuaj artificiale. Të gjitha barishtet tona prodhohen brenda BE-së dhe jo vetëm, duke siguruar që cilësia të jetë e përsosur në çdo kohë. Shumë rrallë na mbaron stoku i ndonjë produkti për shkak të kthimit të shpejtë të dorëzimit nga blerjet brenda Evropës. Ne jemi gjithashtu një nga prodhuesit më të lirë të barit artificial në Shqipëri.

Zgjidhni Nga Bari Artificial i Lirë në Barin  Artificial Luksoz

Ka shumë atribute të ndryshme që përcaktojnë cilësinë. Duke përdorur ekspertizën tonë profesionale, ne kemi zgjedhur vargjet më të mira të barit artificial të disponueshëm për klientët tanë. Me një shumëllojshmëri stilesh të disponueshme, ju mund të zgjidhni barin e rremë që i përshtatet buxhetit tuaj, pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për bar artificial të lirë për ballkonin tuaj ose diçka më premium për kopshtin tuaj.

Pse Të Zgjidhni Shumica.al?

Kompania jonë e barit artificial ka qenë në biznes për më shumë se një dekadë, që do të thotë se ne kemi ekspertizën që nevojitet për të ofruar produktin e duhur me çmimin e duhur për çdo lloj kërkese.

Produktet tona të barit të rremë janë krijuar për të shfaqur pamjen natyrale të barit dhe në përputhje me standardet më të larta të cilësisë.

Mund të hasni në disa opsione të tjera të disponueshme në treg dhe të hutoheni nga gama e gjerë e produkteve të terrenit sintetik atje. Ekzistojnë disa faktorë, përveç pamjes së përgjithshme, të cilët duhet të ndikojnë në zgjedhjen tuaj të produktit. Trashësia, pamja dhe forma e fijeve, dendësia dhe pesha janë të gjithë faktorë që duhen marrë parasysh kur blini bar të rremë për lëndinën tuaj artificiale.

Konkluzioni

Me ekipin tonë në Shumica.al për t’ju udhëhequr, nuk do të gaboni me blerjen tuaj. Ne jemi gjithmonë të lumtur t’ju ndihmojmë, kështu që ju lutemi kontaktoni nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë në lidhje me zgjedhjen e terrenit të duhur të rremë për lëndinën tuaj të re të kopshtit.

Si rezultat i kapacitetit tonë të blerjes me shumicë dhe marrëdhënieve të drejtpërdrejta me prodhuesin, ne jemi në gjendje të ofrojmë të gjitha barërat e terrenit artificial me një çmim të volitshëm. Ne importojmë në sasi të mëdha bari artificial me shumicë dhe kursimet u’a kalojmë juve. Gjatë mandatit tonë të deritanishëm, ne kemi shitur bar të rremë, me trashësi që varion nga 6 mm në 50 mm, te shumë pronarë të shtëpive dhe subjekteve tregtare në të gjithë Shqipërinë, duke plotësuar kërkesat e tyre individuale.