Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Vidator

$17$51

Vidator

Vidator dore me bateri eshte nje vegel pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere. Forma ergonomike dhe pesha e lehte, ne bashkveprim me sistemin inteligjent te kursimit te baterise, e bejne vidatorin me kompakt te kategorise se baterise 18/21V. Me regullator shpejtesie dhe nivel te tregimit […]

$17$51

Transpaleta

$100$780

Transpaleta

Transpaleta te ndertuara me rrota mishi , perdoret per te trasportuar pesha deri ne 3000Kg. Eshte e projektuar per tu perdorur per trasporte te ndryshme dhe Europaleta. Perdoret gjeresisht ne kantiere ndertimi, magazina, etj. Konstrukti i ndertuar nga material shume rezistent, rrota mishi te cilat jane shume rezistente dhe te qendrueshme. Keto transpaleta jane te […]

$100$780

Sprucues Cimentoje

Sprucues cimentoje jane te ndertuara me material celiku. Me efikasitet te larte, ka nje dizajn te arsyeshem, nje pompe dhe kompresor te integruar dhe eshte i lehte per tu levizur. Perdoret kryesisht per ndertimin e llacit te perzier te brendshem dhe te jashtem te murit, pluhur stuko, veshje zjarrduruese dhe ngjitje me presion. Makina sperkatese […]

$730$8000

Pompa Uji

$10$200

Pompa Uji

Pompa uji automatike,me perfomance te larte,e pajisur me veshje plastike me doreze, duke e bere lehtesisht te transportueshme. Keto pompa uji jane te pershtatshme per shperndarjen e ujit te paster qe nuk permban grimca gerryese dhe lengje te cilat nuk jane kimikisht agresive ndaj perberesve te pompes. Ato jane jashtezakonisht te besueshme, te thjeshta per […]

$10$200

Pllake Vibruese

Pllake vibruese jane pajisje shume kompakte. Ato jane ideale per ngjeshjen e asfaltit, gershetimin e shtresimit te gureve dhe per zbukurimin e tokave te perziera edhe ne hapesirat e mbyllura. Aplikacionet tipike jane ndertimi i rrugeve, kopshtarise dhe peizazhit. Kombinimi i optimizuar i pllakes baze te projektuar posaçerisht dhe dorezes se udhezuesit sigurojne manovrim te […]

$192$670

Motorsharra

Motorsharra ideale per prerje degesh apo pemesh, duke plotesuar cdo nevoje tuajen. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin te jete i lubrifikuar. Me rregjister zinxhiri per te rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motorsharra eshte e pajisur me lame dhe zinxhir 40 cm, e cila ndihmon per prerje te shpejte dhe […]

$56$250

Mini Helikopter Betoni

Mini helikopter betoni perdoret kryesisht per ngjeshjen, rrafshimin, lustrimin e tokes prej betoni. Siperfaqja e betonit do te jete e lemuar pas punes, shkalla e ngjeshjes se siperfaqes se ndertimit eshte permiresuar shume. Ky mini helikopter betoni ka aftesi te ngjashme me nje helikopter betoni standart , ndersa jane gjithashtu ne gjendje te punojne ne […]

$300$2656

Matrapik

$43$327

Matrapik

Matrapik jane projektuar per ti bere balle puneve me te renda. Fale sistemit te ndertuar ka fuqi shume te madhe goditese, e cila arrin deri ne 50J. I pajisur me rregjister shpejtesie, per ta kontrolluar ate gjate punes. Ka nje doreze shume komode e cila e bene lehtesisht te komandueshem, i lehte ne perdorim. Keto […]

$43$327

Makineri Saldimi

Makineri saldimi e pershtatshme per saldimin te cdo lloj permase dhe  operon me rryme nga 35 deri ne 95 Amp dhe mund te perdoret me bobina teli te cilat perfshijne gazin inert. Mund te perdoren bobina teli 0,8-0,9 mm. Pajisjet kane tension pune te ndryshme dhe lejon luhatje te tensionit te rrjetit ndermjet 110-380V. Neqoftese […]

$210$38500

Makineri Prerese Pllakash

Makineri prerese pllakash te ndertuara me material cekil. Kto prerese profesionale per pllakat eshte e dizenjuar per lloje te ndryshme pllakash qeramike apo porcelani. Prodhuar nga nje sistem perfekt i levizjes gjate prerjes drejt ashtu dhe diagonal deri ne 53 cm. Gjithashtu doreza e ketyre prereseve pllakash eshte  mjaft e rehatshme si dhe me nje […]

$29$830

Kompresore Ajri

Kompresore ajri gjejne nje perdorim te gjere ne jeten e perditshme. Jane te ndertuara me material hekur dhe plastik. Kane nje raport te perkryer te cilesise . Vijn me permasa te ndryshme gjithashtu dhe ne ngjyra sipas deshires tuaj. Keto kompresore ajri jane te certifikuar nga CE,TUV,GS,ISO. Karakteristika Materiali: Hekur, Plastik Permasa: Te ndryshme Tensioni: […]

$40$1571

Helikopter Betoni

Helikopter betoni eshte i bere nga nje  sistemi i drejtimit me dy shkopinj, me shume drejtime, siguron kontroll te sakte dhe manovrim te plote. Thikat jo-mbivendosese te modalitetit te dyfishte qe sigurojne nje perfundim te vazhdueshem te lemuar ndersa disqet notues me kapesen ose pjaten e diskut. Asamblete e pllakave te merimanges te perpunuara me […]

$1370$4450

Blini Vegla Pune Me Shumicë në Shqipëri në Shumica.al!

Veglat e punës elektrike janë pajisje që kursejnë kohë të shpikur për të përfunduar punët që mjeteve të tjera tradicionale mund të kërkojnë shumë më shumë kohë për t’i përfunduar. Ekzistojnë lloje të ndryshme të mjeteve elektrike të disponueshme sot që funksionojnë në mënyra efikase të energjisë si energjia elektrike, djegia e brendshme dhe ajri i kompresuar.

Mjetet elektrike në Shumica.al  kategorizohen në dy lloje kryesore Portable (te lëvizshme) dhe te stacionuara. Në Shumica.al ne kemi një gamë të gjerë mjetesh industriale, komerciale dhe të përdorimit shtëpiak si kaçavida elektrike, vegla elektrike pa kabllo, vidator, bluarje këndore, trapan, etj.

Koleksioni i mjeteve të energjisë industriale që kemi në magazinë ka për qëllim të plotësojë nevojat e punëtorëve industrialë, pronarëve të punishteve si dhe entuziastëve DIY. Ne kemi marrë me kujdes të gjitha këto mjete për t’u përshtatur me nevojat në ndryshim të blerësve. Testuar nga ekspertë duke përdorur metodat më të fundit të testimit të cilësisë, ata mund të përballen me ashpërsinë e përdorimit të përditshëm. Prandaj, për të kryer punë me kërkesa të larta me saktësi, mbështetuni në gamën e re të mjeteve elektrike industriale.

Pse Janë Të Nevojshme Veglat Elektrike?

Qofshin punë shtëpiake, kopshtari, pastrim dhe punë elektrike rreth shtëpisë, planifikim para-prodhues për përdorim industrial, zdrukthtari, bluarje, shpime, prerje ose ngrohje, veglat tona elektrike dhe elektrike ju fuqizojnë t’i kryeni këto detyra në një kohë të shkurtër me maksimumin, efikasiteti.

Manualet e produkteve të markës u mundësojnë përdoruesve me procedurën e duhur të përdorin këto mjete elektrike. Ne, në Shumica.al, sigurojmë produkte me cilësi të lartë nga markat e njohura që i përmbahen udhëzimeve tona për cilësinë dhe sigurinë e produkteve. Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt janë disa nga markat e lidhura me ne.

Mjetet Elektrike Që Mund T’i Gjeni Në Internet Në Shumica.al

Shumica.al ka ndarë gamën e saj të gjerë të veglave elektrike në kategori të ndryshme sipas aplikimit dhe qëllimit të përdorimit të tyre. Nëse produkti është pa tel, elektrik ose qarkullon përmes ajrit të kompresuar, ne jemi përpjekur t’jua bëjmë të lehtë të kuptoni dhe kuptoni mjetin që mund t’ju nevojitet. Një lëmues elektrik vjen në ndihmë për çdo punë profesionale të zdrukthtarisë ose për një mjeshtër shtëpie. Vidatori me bateri, çelësat me goditje, fresibël, spërkatësit janë disa nga mjetet elektrike më të përdorura sot.

Mjete elektrike pa tela

Veglat elektrike pa tela të disponueshme në Shumica.al janë të përshtatshme për t’u përdorur në një gamë të gjerë detyrash industriale, si dhe në aplikacione shtëpiake. Gama jonë e veglave elektrike Bosch dhe Dewalt është shumë e përshtatshme për përmbushjen e detyrave të përditshme të profesionistëve dhe përdoruesve në shtëpi me një nivel të lartë efikasiteti.

Trapan

Koleksioni ynë i trapanëve është projektuar posaçërisht për t’u përdorur në shpime dhe gjithashtu për të thyer betonin me një shpejtësi. Këto mjete elektrike përdoren gjerësisht në ndërtim. Ato mund të hapin vrima përmes metaleve të trasha dhe betonit dhe kanë një mekanizëm të shpejtë goditjeje me trapan që e bën shpimin të lehtë për përdoruesit. Këto stërvitje elektrike dore janë gjithashtu shumë të dobishme për instalimin e kutive elektrike dhe pajisjeve të tjera të dendura pa asnjë lloj thyerjeje.

Vidator me bateri

Shumica.al merret me një gamë të gjerë vidatorësh, të tillë si vidatorë me goditje, vidatorë stolash, vidatorë me diamant, vidatorë me çekiç, vidatorë rrotullues, vidatorë mag dhe më shumë. Këto vegla pune, shtëpie dhe industriale janë shumë të përshtatshme për t’u përdorur në një gamë të gjerë aplikimesh, siç janë fiksimi i materialeve së bashku,

Sharrat

Gama jonë e sharrave përfshin një koleksion të gjerë sharrash rrethore, sharra me zinxhir, sharra tavoline, sharra reciproke, etj. Këto sharra janë ideale për t’u përdorur në përpunimin e drurit, ndërtimin dhe projektet e rinovimit. Ne i kemi marrë këto sharra nga markat e njohura si Ralli Wolf dhe Dewalt. Ato ofrojnë prerje të shpejta me një nivel të lartë saktësie.

Fryrësit dhe armët e nxehtësisë

Fryrësat dhe armët ngrohëse të disponueshme në Shumica.al janë shumë efikase në kryerjen e funksioneve të tilla si ventilimi, djegia, ajrimi, ftohja, tharja në ajër, etj. Ato përdoren në shumë industri si miniera, prodhim çimentoje, përpunimi i ushqimit, etj.

Kositës lëndine

Kositësit tanë të lëndinës janë të pajisura me tehe të veshura me titan, të cilat janë të vogla dhe të manovrueshme. Ata janë shumë të lëvizshëm për shkak të dorezës së tyre të lehtë të transportit.