Mini Ekskavator

Performanca e forte e ngritjes dhe germimit ju ndihmon te perfundoni punen me shpejt. Ky mini ekskavator ka aftesi te ngjashme me nje ekskavator, ndersa jane gjithashtu ne gjendje te punojne ne hapesira te vogla. Ato mund te transportohen shpejt ne vende te paarritshme me nje vinç dhe jane te manovrueshem ne vendin e ndertimit. […]

Rated 0 out of 5

Ekskavatore Germimi dhe

Ekskavatore germimi dhe ngarkimi  jane nje pjese thelbesore e pajisjeve te renda per shumicen e projekteve te ndertimit. Shpesh te referuar si germues, ekskavatoret perdoren per te gjitha llojet e puneve si trajtimi i materialeve, peizazhi, prishja, projektet e minierave, shpimi i lumenjve dhe ndertimi. Ky lloj ekskavatori me rrota eshte i njejte me nje […]

Rated 0 out of 5