Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Printer Kodues

$440$1850

Printer Kodues

Printer kodues eshte teknologjia me e prekur per shkak te aplikimit te tij te gjere, teknologjise se prekur dhe jetes se gjate te sherbimit. Permes kesaj teknologjie, ne mund te printojme grafikat ne kohen me te shkurter dhe te perfundojme procesin e shnimit te imet. Ju gjithashtu mund te personalizoni gjuhe te tjera. Lehte per […]

$440$1850

Printera Kodues

Po kërkoni një printer kodues? Ky printer kodues është një produkt i përshtatshëm, praktik dhe i besueshëm për në zyrë, në shtëpi ose klasë. I pajtueshëm me të gjithë kompjuterët, printeri kodues mund të personalizohet për t’iu përshtatur makinës dhe kompjuterit tuaj, gjë që është e përshtatshme.

Është një zgjedhje ideale për industrinë, falë printerit të saj të vogël kodues dhe produkteve të tjera. Tastiera e gdhendur me lazer e këtij printeri mund të përdoret në një kompjuter për t’ju ndihmuar të identifikoni me lehtësi drejtimin e objektit. Në të njëjtën kohë, në përputhje me të gjithë printerët e markave të njohura.

Specifikat e Printerit Kodues

Ky printer ka një performancë shumë të mirë dhe është i përshtatshëm për printimin e llojeve të ndryshme të informacionit. Ky produkt është një makinë krejt e re dhe me cilësi të lartë për stampimin termik të cilësisë së ushqimit, e pajtueshme me të gjitha llojet e printerëve. Mund të printojë logo, grafikë, dokumente speciale, etj.

Ekrani LCD i printerit me rezolucion të lartë mund të përdoret si një regjistrim i vetëm për të kursyer kohë dhe përpjekje. Në të njëjtën kohë, ky printer është bërë nga materiale plastike, i fortë dhe i qëndrueshëm, jo ​​i lehtë për tu deformuar, mund të sjellë më shumë komoditet për ju. Në Shumica.al, ju gjithashtu mund të gjeni oferta të tjera të mira për pajisjet e kuzhinës, pajisjet shtëpiake dhe mjetet!

Makinë kodimi të grumbullit me bojë, ose e ashtu-quajtur printer all-in-one. Kjo nuk është një listë e pajisjeve inteligjente të grupeve me bojë, ne përdorim vetëm materiale të cilësisë më të lartë, kështu që është gjithashtu shumë e qëndrueshme.

Funksionaliteti i Printerave Kodues

Makina e grumbullimit të bojës është e përshtatshme për bojë të ndryshme, bojë dye, ujë dhe bojë kimike. Printerët e serisë me bojë kanë gamë të gjerë aplikimi dhe janë të përshtatshme për pajisje të ndryshme printimi, të tilla si makina zyre dhe telefona celularë.

Ndërfaqja e grumbullit me bojë, mund të printojë testin në të njëjtën kohë. Vëllimi dhe data e bojës kontrollohen nga një disk U. Kjo makinë koduese e grupeve me bojë është një zgjidhje me kosto efektive për printerin tuaj. Kodi i datës së ndryshueshme qr bar kodi i inteligjencës me shishe statike kartoni inkjet, qese makinë, enë.

Makina e kodimit të serisë me bojë është një produkt ideal për printerin tuaj. Në Shumica.al, ju gjithashtu mund të gjeni oferta të tjera të mira për pajisjet dhe mjetet shtëpiake! Mund të blini për makina me çmime të ulëta.

Me çmime të ulëta, ne nuk ju fajësojmë për makineritë e blerjeve online gjatë gjithë kohës. Ju mund të përdorni filtrat për kthimin falas të printerit! Me promovimet e shumta, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të perfitoni sa më shumë ulje!