Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Ndricues Prozhektor

Ndricues prozhektor jane te ndertuara me material alumini. Ju duhet ndriçim per ambientet tuaja te jashtme por nuk doni qe fatura juaj e energjise te rritet, atehere zgjidhja me e mire do te ishin keto ndricues prozhektor. Keto ndricues jane mjaft praktik dhe ju jep mundesine te orientoni ndricimin ku te deshironi. Jane ekonomik, jep […]

$2$39

Ndricim Profesional

Ndricim profesional te ndertuara me material alumini. Keto ndricues rrotullohen 630° qe bejne te mundur nje atmosfer shume te kendeshme. Mund te instalohen ne kembe ose te varura . Kjo paisje ka nje ventilator per ftohje qe bene te mundur mos nxehjen dhe djegien e saj. Ky produkt vjen tek ju me ngjyra sipas deshires […]

$50$1180

Drita Skenike (Outdoor)

Drita Skenike (autdoor) eshte produkti ideal per ti dhene nje tjeter atmosfere festive ambientit tuaj si bar, disko, skene, lokal argetimi per festa familjare . Te ndertuara me materiale shume cilesor dhe rezistent ndaj kushteve atmosferike. Kane nje konsum te ulet te energjis elektrike dhe jane shume te thjeshta ne montim. Duke qene se keto […]

Drita Skenike

Drita Skenike eshte produkti ideal per ti dhene nje tjeter atmosfere festive ambientit tuaj si clube,festa te ndryshme, evente . Te ndertuara me materiale shume cilesor dhe rezistent ndaj kushteve atmosferike. Kane nje konsum te ulet te energjis elektrike dhe jane shume te thjeshta ne montim. Drita skenike jane ndertuar ne forma te ndryshme per […]