Ure per Oficina

Ura per oficina qe sherben per  drjetime shasie per cdo lloj makine, dhe furgoni me banko kaliber. Kjo ure perdor ngritje hidraulike. Ka krahe asimetrik teleskopik me 2 faza per ngritjen e automjeteve te ndryshme. Kjo ure per oficina ka ashensor me makine zinxhir qe bene te mundur jetegjatesin e kesaj paisje. Kabllot per sinkronizim […]

Rated 0 out of 5

Pjese Kembimi

Pjese kembimi ose ndryshe parakolpe dhe mrapakolpe te makinave te ndrshyshme. Instalim i lehte dhe perdorim i qendrueshem dhe jete e gjate sherbimi. Mbroni dhe permiresoni ne menyre efektive performancen e trupit te makines tuaj. Permiresoni ne menyre te persosur pamjen e pergjithshme te automjetit tuaj. Ne menyre te vendosur, nuk eshte e lehte te […]

Rated 0 out of 5

Per Drejtim Shasie

Kjo makineri per drejtim shasie e perbere nga ashensor hidraulik i pjerret, i pershtatshem per hipjen dhe zbritjen e automjeteve te aksidentit. Lartesia e kolonese eshte 2m, diametri shtrihet ne 160mm, me i pershtatshem per  riparime te tjera te automjeteve me madhesi te madhe. Perdorni tub standarde drejtkendeshe dhe derrase çeliku , te ngjitura me […]

Rated 0 out of 5

Furra per Lyrje

Furra per lyrje makinash ka ne perberje tabelat e leshit te bazaltit, rezistent ndaj zjarrit me cilesi te larte rezistente ndaj temperaturave te larta, trashesia e pllakes 50mm, pjate çeliku me dy ane 0.4/0.4mm, dendesia e leshit te shkembit 100kg/m³. Kutia e drites eshte bere nga flete e galvanizuar me ane te prodhimit te lakimit, […]

Rated 0 out of 5

Cmontuse Gomash

Cmontuese gomash eshte ndertuar me nje material shume te forte qe eshte celiku. Fuqia motorrike shkon ne 1.1KW. Pesha e kesaj paisje eshte 240kg . Vjen tek ju e dizenjuar ne 3 ngjyra te ndryshme qe jane : e kuqe , zeze ,  gri. Shpejtesia rrotulluese shkon ne 7rpm. Cmontuese gomash mund te perdoret ne […]

Rated 0 out of 5