Hekur Rrobash

Hekur rrobash perbehet nga  pllaka qeramike qe jep nxehtesi dhe e perhap ate ne menyre te barbarte duke e kombinuar me goditje avulli. Eshte ideal per te gjitha materialet dhe sidomos per sintetike pasi nuk ka le ndonje demtim. Ka dy menyra hekurosje , te thate dhe me avull vertikal . Ka rezistence te madhe […]

Rated 0 out of 5

Elektroshtepiake te Vogla

Elektroshtepiake te vogla Elektroshtepiaket e vogla ne Shumica.al jane ne dispozicion ne forma terheqese dhe dizajne mbreselenese qe e bejne perzierjen e ushqimeve dhe substancave te tjera nje detyre mjaft te lehte. Ato jane prodhuar duke perdorur materiale premium qe i bejne ato shume efektive dhe jashtezakonisht te qendrueshme. Shume perdorues qe i kane perdorur […]

Rated 0 out of 5