Goma

Cilesia eshte vitaliteti i tregut per nje produkt. Goma nje pajisje te perparuara prodhimi dhe pajisje testimi, ekip teknik te bollshem dhe sistem te persosur te kontrollit te cilesise. Ne jemi te perkushtuar te ofrojme produktin e cilesise se siguron performancen maksimale te frenimit ne çdo kusht te dimrit. Perberja silice maksimale e terheqjes siguron […]

Rated 0 out of 5

Disqe Alumini

Disqe alumini te ndertuar me material prej alumini. Keto disqe vijne per ju ne modele te ndryshme. Jane modele qe mund ti pershtaten te gjitha makinave. Ngjyra e ketyre disqe alumini  eshte sipas deshires tuaj. Karakteristikat Diametri: 100mm, 108mm, 112mm, 114.3mm, 115mm, 120.65mm, 120mm etj. Materiali: Alumin Çertifikimi: ISO.TUV.VIA.JWL, TUV/JWL/VIA/ TSE/ SFI /TS16949 Ngjyra: Siaps […]

Rated 0 out of 5