Xiaomi TV

$106$1499

Xiaomi TV

Nje pervoje degjimi  dhe shikimi e pakrahasueshme. Degjoni gjethet qe shushurijne ne ere, degjoni aeroplanet qe zmadhojne siper si kurre me pare. Altoparlantet qe leshojne lart shtojne nje dimension te ri audio, duke ju sjelle tinguj realiste dhe gjitheperfshires ne dhomen tuaj te ndenjes. Videot qe mbeshtesin ndajne koordinatat per çdo tingull, dhe Xiaomi TV […]

$106$1499
Rated 0 out of 5

Ekran Reklamues Vertikal

Ekrane vertikale LCD eshte produkt i ofruar dhe i projektuar saktesisht nen drejtimin e profesionisteve tane duke perdorur teknologjin e perparuar dhe mbajtur parasysh te gjitha standartet e industrise. Ky produkt eshte i disponueshem ne opsione te ndryshme te personalizuara per te permbushur cdo kerkes specifike te klienteve. Ekrani vertikal LCD perdoret me se shumti […]

$138$8998
Rated 0 out of 5

Ekrane

Shtojini shkëlqimin në shtëpinë ose zyrën tuaj me këta ekrane të jashtëzakonshëm LCD. Ata janë në dispozicion në oferta tërheqëse promovuese që i bëjnë ata tepër të përballueshëm. E ekranet zëvendësuese të televizorit LCD janë të ngarkuar me risitë dhe teknologjitë më të fundit për të përfshirë një gamë të gjerë karakteristikash të dëshirueshme.

Në Shumica.al, zëvendësimi i prodhuesve dhe tregtarëve me shumicë të ekraneve të televizorit LCD të udhëhequr nga një larmi e madhe për të siguruar që kërkesat e argëtimit të shtëpisë ose biznesit të çdo personi të përmbushen.

Prodhuar duke përdorur materiale autentike dhe të besueshme, këta ekrane zëvendësues të televizorit LCD janë shumë të qëndrueshëm për t’ju garantuar një jetë të gjatë të produktit dhe t’i ofrojnë vlerë për shumën që do të shpenzoni.

Prodhimi i tyre për sa i përket cilësisë së figurës dhe tingullit është jashtëzakonisht i shkëlqyer, të gjithë ekranet me çmime jashtëzakonisht të arsyeshme. E zëvendësimi i ekraneve të televizorit LCD të ketë qartësi dhe mprehtësi mbresëlënëse që i bëjnë përvojat tuaja argëtuese dhe shikimin e lajmeve jashtë kësaj bote.

Proceset e tyre të prodhimit përfshijnë shpikje të avancuara për të promovuar qëndrueshmërinë dhe gjithashtu për të siguruar që ju do të gjeni ekranet televizive LCD të zëvendësuara me efikasitet energjetik në Shumica.al që do t’ju ndihmojnë të kurseni në faturat tuaja të energjisë elektrike.

Llojet e Ekraneve

Shumëllojshmëria e modeleve, formave dhe veçorive të disponueshme të ekraneve të televizorit LCD të zëvendësueshëm ju bëjnë të viheni ne dileme për zgjedhjen sepse të gjitha ato janë shumë tërheqëse. Vendimi varet nga ju pasi jeni të sigurtë se do të gjeni llojin e zëvendësimit të ekraneve të televizorit LCD që po kërkoni.

Manualet e tyre të përdorimit dhe udhëzimet e sigurisë siç jepen ju garantojnë që shpërndarja e ekraneve të televizorit LCD të ndërruar do të jetë optimale dhe përvoja juaj e përdoruesit do të jetë e qetë. Sidoqoftë, gjithmonë mund të na kontaktoni shitësin në rast të ndonjë problemi.

Produktet cilësore nuk duhet të jenë të shtrenjta. Shtoni hijëshi në jetën tuaj dhe bëjeni atë më  argëtuese ose me sakte nga me të mrekullueshmet me ekranet e televizorit LCD të udhëhequr nga Shumica.al. Ju do të merrni cilësi premium dhe do të kurseni para në të njëjtën kohë.

Si Të Vendosni Një TV Me Ekran Të Sheshtë Në Shtëpinë Tuaj.

Ju ose mund ta montoni ekranin tuaj të sheshtë në mur me pajisje për montimin e televizorit, ose thjesht mund ta vendosni atë mbi një stendë TV ose mbi një media center. Marrja e vendimit se ku do te vendosni televizorin tuaj do të ndikojë gjithashtu në madhësi.

Ju mund të jeni në gjendje të blini një ekran më të madh të sheshtë nëse keni hapësirë ​​në mur (kundrejt hapësirës së dyshemesë) për të. Pavarësisht se ku e vendosni ekranin tuaj të sheshtë, sigurohuni që të jetë mjaft i lartë për ta mbajtur qafën tuaj në një pozitë të shëndetshme, ergonomike ndërsa shikoni TV.

Një ekran i sheshtë i montuar është i shkëlqyer për këtë arsye; disa pajisje kanë aftësi të pjerrëta në mënyrë që ekrani të mund të lëvizet për shikim optimal.

Disa televizorë me ekran të sheshtë kanë stenda dhe këmbë të integruara që mund të rregullohen në mënyrë që të ndryshoni lartësinë sipas nevojës. Nëse keni nevojë për ndihmë për montimin ose vendosjen e televizorit tuaj të sheshtë, thjesht na kontaktoni.

Përfitoni Sa Më Shumë Nga HDTV Me Panel Të Sheshtë.

Sistemi I bokseve është i integruar në shumë televizorë me ekran të sheshtë, por ju mund të dëshironi të rrisni cilësinë e zërit me një shirit zanor, i cili ju jep më shumë kontroll dhe siguron një zë më zhytës.

Ndërsa është e mrekullueshme të kesh kaq shumë filma dhe shfaqje sipas kërkesës këto ditë, mund të kesh gjithashtu një pirg DVD që ju pëlqen. Shikoni TV me ekran të sheshtë që janë një kombinim TV/DVD për të përfituar nga të dy llojet e teknologjisë.