Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Printer UV

$1800$11500

Printer UV

Printerit UV me rezolucion me te larte ne treg, rezolucioni Max.printing eshte 1440dpi me printim UV me cilesi te larte. Mund te printoje ne gjuhen kineze, angleze ose çdo karakter gjuhesor te vogel sa 1mm, gjithashtu mund te printoje dy ose me shume modele te ndryshme ne te njejten kohe, shpejtesia super e printimit eshte […]

$1800$11500

Printer per Kasa Telefonash

Printeri per kasa telefonash eshte nje printer i cili bene te mundur printimin e kartes se vizes me madhesi A3, mund te printoje ne xham , metal, plastike, akrilike, qeramike …. etj. Me ngjyra te ndryshme dhe shpejtesi , eshte me te vertete nje zgjedhje e mire per perdoruesit e nivelit te larte . Ky […]

$260$2800

Printera UV

Çmimet e printerit UV nga Shumica.al përfaqësojnë disa nga makinat me cilësi më të lartë në ofertat më të mira. Merrni këta printerë që mund të printojnë në materiale duke përfshirë dru, qelq dhe plastikë për të krijuar një sërë mallrash të ndryshme.

Makinat dixhitale të printimit mund të gjenden në opsione me shumë ngjyra që krijojnë imazhe më të gjalla që ndjejnë cilësi edhe më të lartë.

Merrni një printer me shtrat të sheshtë për një përvojë printimi me rreze UV ​​me kosto të ulët dhe më të përfshirë nga përdoruesi. Këta printerë kërkojnë ngarkim dhe shkarkim manual të materialeve dhe printimeve të përfunduara, duke i bërë ato ideale për operacione në shkallë më të vogël.

Konsideroni një printer dixhital transportues që mund të lëvizë automatikisht materiale brenda dhe jashtë printerit pasi përfundojnë printimet. Opsionet e shtratit të sheshtë vijnë në madhësi të ndryshme që janë kufizimi kryesor për atë që mund të printojnë.

Llojet e Printerave UV

Gjeni printer të mëdhenj industriale që mund të printojnë në një objekt të madh ose objekte të shumta të vogla në të njëjtën kohë për produktivitet më të lartë. Për përpunimin e një printimi në të njëjtën kohë dhe për krijimin e produkteve të vogla me cilësi të lartë të tilla si kriklla, merrni parasysh opsionet më të vogla, përgjithësisht më të lira. Printerët me shtrat të sheshtë nga Shumica.al përfshijnë dizajne që janë bërë për printim në produkte dhe mediume specifike.

Eksploroni çmimet e pabesueshme ekonomike të printerëve UV në Shumica.al për të gjetur një makinë të aftë për të printuar në materiale të ndryshme. Këto makina mund të përdoren për të krijuar mallra ose për të etiketuar produkte me informacione sigurie ose edukative, duke i bërë ato të zbatueshme në industri të ndryshme. Gjeni makina me karakteristika të lehta për t’u përdorur ose shumëfunksionale, ideale për operatorët e çdo niveli aftësish.

Procesi i Printimit UV

Printerët UV përdorin drita ultravjollcë LED për të tharë ose kuruar bojën gjatë procesit të printimit. Bashkangjitur në karrocën e printimit është një burim drite UV që ndjek kokën e printimit. Spektri i dritës LED reagon me iniciatorët e fotografisë në bojë për ta tharë atë në mënyrë të menjëhershme në mënyrë që t’i përmbahet menjëherë substratit.

Me shërimin e menjëhershëm, printerët UV mund të krijojnë grafikë fotorealiste në një larmi materialesh, përfshirë artikuj si plastika, qelqi dhe metali.

Disa nga përfitimet kryesore që tërheqin bizneset në printerët UV janë:

Siguria Mjedisore

Ndryshe nga bojërat tretëse, bojërat e vërteta UV lëshojnë pak ose aspak komponime organike të paqëndrueshme (VOC), gjë që e bën këtë proces printimi miqësor ndaj mjedisit.

Shpejtësi më të shpejta të prodhimit

Bojrat kurohen menjëherë me printimin UV, kështu që nuk ka kohë joproduktive para përfundimit. Procesi gjithashtu kërkon më pak punë dhe ju mundëson të bëni më shumë në një periudhë më të shkurtër kohore sesa me teknikat e tjera të printimit.

Kosto më të ulëta

Ka kursime në kosto me shtypjen UV sepse shpesh nuk ka nevojë të përdorni materiale shtesë në përfundimin ose montimin dhe mbrojtja shtesë me petëzime mund të mos jetë aspak e nevojshme. Duke shtypur drejtpërdrejt në substrate, përfundoni duke përdorur më pak materiale, të cilat mund t’ju kursejnë kohë dhe punë.