Kajak Transparent

Kajak transparent per 2 persona eshte nje kajak turne me fryrje qe ben te mundur lundrim te qete dhe  gjithashtu komod. Fale formes se tij te ngushte dhe te gjate, eshte e lehte, e shpejte dhe e shkathet. Trupi i sapo ndertuar eshte nje hapesire ​​e rrumbullaket e rrafshuar ne mes me nje vije te […]

Rated 0 out of 5

Kajak Peshkimi

Kajak peshkimi me hapsiren e tij ekstra te gjere ofron qendrueshmeri te pakrahasueshme per peshkataret. Ajo ka te gjitha tiparet qe kerkojne peshkataret, si mbajtes shtese te shufrave, hapesire ​​te madhe, kapese te lehta per t’u arritur perpara dhe mbrapa dhe shume me teper. Ai gjurmon shume mire, siguron stabilitet dhe e ben pothuajse te […]

Rated 0 out of 5

Kajak per 3

Kajak  per 3 Persona eshte nje kajak turne me fryrje qe ben te mundur lundrim te qete dhe  gjithashtu komod. Fale formes se tij te ngushte dhe te gjate, eshte e lehte, e shpejte dhe e shkathet. Trupi i sapo ndertuar eshte nje hapesire ​​e rrumbullaket e rrafshuar ne mes me nje vije te gjate […]

Rated 0 out of 5