Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Kokore per Bicikleta

Kokore per bicikleta kane nje dizajn sportiv modern te forte per mbrojtjen optimale te kokes. Hapesirat ne kokore sigurojne nje ventilim dhe ftohje te mire te kokes. Veshet nuk mbulohen nga sistemi i rripit te rregullueshem. Forma e brendshme e kokores eshte e rregullueshme per madhesine e duhur te kokes dhe me nje rrotullues ne […]

$4$60

Biciklete Elektrike

Bicikleta elektrike eshte e ndertuar me material alumin te nje cilesie shume te larte. Timoni eshte i ndertuar me material alumin ,gjithashtu dhe disku eshte alumin. Bicikleta elektrike eshte 26′. Ka nje sistem frenimi te teknollogjis se fundit me alkol. Shpejtesia qe mund te arrije eshte 41-60km/h , ne mbarim te bateris mund te perdoresh […]

$30$1167

Bicikleta me 3 Rrota

Bicikleta me 3 rrota jane te ndertuara me material alumin te nje cilesie shume te larte. Timoni eshte i ndertuar me material alumin ,gjithashtu dhe disku eshte alumin. Ka nje sistem frenimi te teknollogjis se fundit me alkol. Shpejtesia qe mund te arrije eshte 25-30km/h. Dizajnimi i kesaj biciklete eshte sipas deshires . Ka sedilje […]

$80$300

Bicikleta

Kompania jonë është ndërtuar mbi një njohuri themelore të përdorimit dhe cilësisë së biçikletave të ndryshme elektrike të sjella nga stafi me përvojë vjet që punonte më parë në industrinë e biçikletave elektrike.

Kemi një gamë të gjerë biçikletash elektrike nga markat më të mira në treg. Ne kemi biçikleta elektrike me buxhet të përballueshëm nga të gjithë me një gamë të këndshme të biçikletave elektrike të palosshme dhe lloje të ndryshme nga ku keni mundësi zgjedhjeje.

Të gjitha biçikletat i përmbahen rregullave të krijuara sipas standardit europian. Wikipedia gjithashtu ka një faqe shumë informuese mbi historikun e biçikletës elektrike.

Biçikletat elektrike ndihmojnë në ruajtjen e mjedisit, shëndetit tuaj dhe portofolit tuaj në të njëjtën kohë. Duke hipur në një biçikletë elektrike, jo vetëm që do të kurseni para në kosto me karburantin gjithnjë në rritje, taksave dhe tarifave të sigurimit. Ju gjithashtu do të merrni disa ushtrime të vlefshme dhe do të përmirësoni shëndetin tuaj me përpjekje minimale.

Ju mund të habiteni se çfarë mund të kurseni me Biçikletat elektrike. Çfarë prisni? Shfletonin gamën tonë të biçikletave elekrike dhe bëni përzgjedhjen tuaj në bazë të preferencave dhe specifikat e duhura sipas nevojave tuaja.

Cila e-Bike Është e Përshtatshme për Mua?

Ashtu si llojet e ndryshme të biçikletave të zakonshme edhe llojet e ndryshme të biçikletave elektrike ekzistojnë. Më të zakonshmet janë biçikletat turistike dhe trekking me një motor elektrik, biçikleta elektrike për terrenet malore (shkurtuar në E-MTB ose MTB elektrike), ose biçikleta elektrike për në qytet.

Mënyra dhe preferencat tuaja të ngarjes do të përcaktojnë kryesisht se cila biçikletë elektrike është më e përshtatshme për ju. Nëse ju pëlqen të udhëtoni jashtë zonave urbane, një biçikletë elektrike për terrene malore do të jetë shumë më argëtuese për ju sesa një biçikletë elektrike për qytet. Me ndihmën e motorit elektrik në E-MTB tuaj, edhe pjerrësitë më të forta nuk do të jenë pengesë ose problem për ju në të ardhmen. Nëse preferoni turne të tejzgjatur në shtigjet e biçikletave, rekomandohet shumë një turne përkatësisht udhëtim në këmbë ose biçikletë fitnesi. Mbështetja motorike e siguruar nga këto biçikleta do t’ju lejojë të shijoni edhe turne shumë ditorë me biçikletë pa e patur fare të vështirë ose të pamundur siç mund ta krahasonit me biçikletat e thjeshta. Për jetën e përditshme, biçikletat elektrike të pajisura plotësisht për në qytet dhe biçikletat elektrike trekking me drita ose ato në formën e transportueses së bagazheve që mund të merrni me vete janë një zgjedhje e shkëlqyer.

Në Favorin Tuaj: Bateritë e Biçikletave Elektrike

Më në fund, disa fjalë për bateritë. Diapazoni është veçanërisht i rëndësishëm në këtë kontekst. Sidoqoftë, kjo ndikohet nga faktorë të shumtë përveç kapacitetit të baterisë, të tilla si shpejtësia mesatare, niveli i mbështetjes, pesha totale e biçikletës elektrike dhe profili i lartësisë së itinerarit. Për këtë arsye, të gjitha detajet në lidhje me gamën e një pedeleci janë vetëm udhëzues të përafërt.

Çështja nëse bateria duhet të jetë e integruar në mënyrë të vendosur në kornizën e biçikletës është një aspekt tjetër kyç për t’u marrë parasysh kur dëshironi të blini një biçikletë elektrike. Ekzistojnë modele ku mund të hiqni baterinë për rimbushje dhe të tjera kur kjo nuk është e mundur. Për biçikletat elektrike me një bateri të ngulitur, një prizë energjie afër vendit ku e ruani biçikletën është në një farë mënyre një kërkesë. Kjo është jetike për tu mbajtur në mend para se të bëni një blerje.