Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

No products were found matching your selection.

Sisteme Ndriçimi & Elektronike

Tek Shumica.al, do të mund të gjeni një gamë të gjerë me sisteme ndriçimi që mund t’i instaloni rreth shtëpisë tuaj dhe të ndriçojnë shtëpinë tuaj. Blini lloje të ndryshme të ndriçimit të brendshëm dhe dritave dekorative për dhomën tuaj të gjumit, dhomën e ndenjes, kuzhinën dhe dhomat e tjera në shtëpinë tuaj me çmime të përballueshme.

Blini dhe merrni oferta fantastike për dritat e tavanit, dritat e kapëseve, llambat, dritat e tavolinës, llambat e tavolinës, abazhurët, ndriçimin e specializuar dhe më shumë në Shumica.al. Kërkoni për zgjidhje ndriçimi në Shumica.al. Ndriçimi ideal dhe i ambientit jo vetëm që ju ndihmon të shihni në errësirë, por gjithashtu shton dekorimin e brendshëm të shtëpisë tuaj.

Eksploroni një gamë të gjerë dritash dekorative me cilësi premium dhe zgjidhje funksionale ndriçimi në Shumica.al dhe shijoni zbritje të mëdha në arkë. Blini nga një gamë e gjerë zgjidhjesh për ndriçimin e brendshëm.

Mënyra më e mirë për të gjetur llamba të përshtatshme të brendshme është duke parë dhe krahasuar gamën në internet, ku do të hasni një sërë dritash inteligjente, dritash emergjence, llamba LED dhe më shumënga ku ju mund të zgjidhni.

E disponueshme në nuanca dhe dizajne të ndryshme, ju mund të shtoni theksin e dekorit të brendshëm të shtëpisë dhe makinës tuaj me ndriçimin e brendshëm. Bëni zgjidhjet më të mira dhe blerjet më të zgjuara të ndriçimit në internet në Shumica.al.

Blini Sistemet e Ndriçimit Online me Çmimin më të Mirë Vetëm në Shumica.al

Ndoshta e kuptojmë se sa pjesë përbërëse është ndriçimi në jetën tonë, kur ka ndërprerje të energjisë. Një pjesë e madhe e energjisë elektrike që ne përdorim harxhohet për ndriçimin e hapësirave. Gjithkush në çdo ndërmarrje, qoftë në industri, në shtëpi apo në vende publike, e kërkon universalisht atë.

Ndriçimi i bën vendet publike dhe rrugët të sigurta. Në industri dhe në vendbanimet tregtare, funksioni i tij kryesor është të frymëzojë fokus më të mirë dhe standarde të përmirësuara të prodhimit. Ndriçimi i një hapësire ka të bëjë gjithashtu me shprehjen.

Shtëpitë moderne ndriçohen sipas preferencave të dekorit të njerëzve që jetojnë atje. Të gjitha festimet tona dhe rastet tona të veçanta janë të paplota pa një shfaqje të shkëlqyer dritash.

Shumica.al ju sjell teknologjinë më të fundit për një sistem ndriçimi më të ndritshëm dhe më efikas. Sistemet tona ofrojnë si drita LED ashtu edhe drita portative të standardeve më të larta. Gama e dritave LED përfshin dritat e murit, ndriçimin e kuzhinës dhe llambat.

Sistemet e ndriçimit nga Shumica.al janë ndër më të mirat në kategorinë e tyre me një mori cilësish yjore. Karakteristika më e rëndësishme që ata ofrojnë është se ato janë miqësore me mjedisin.

Ato nuk përmbajnë merkur, nuk kanë ndriçim kompakt fluoreshent dhe nuk lëshojnë rrezatim UV/IR. Prandaj, ndriçimi LED tani është përgjithësisht i preferuar në krahasim me format e tjera.

Efikasiteti i Kursimit Të Energjisë

Një tjetër avantazh i madh i teknologjisë sonë LED, të cilën ne e kemi përfshirë në të gjitha sistemet tona portative dhe të rrufeve në mur, është se ato konsumojnë sasi shumë të ulëta të energjisë elektrike.

Prandaj, miratimi i konfigurimit të ndriçimit Shumica.al do të kursejë ndjeshëm konsumin e përgjithshëm të energjisë elektrike në krahasim me sistemin e zakonshëm të ndriçimit.

Një shqetësim tjetër i zakonshëm me të cilin përballen shtëpitë indiane janë luhatjet e vazhdueshme të tensionit dhe ndërprerja e menjëhershme e furnizimit me energji elektrike.

Ato mund të shkaktojnë tendosje në pajisjet elektrike në shtëpi, por dritat tona janë të sigurta nga situata të tilla të pafavorshme me mbrojtje të zgjuar nga mbitensionet e tensionit deri në 25 kV.