Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Sherbimet

Rreth Shumica.al

Shumica.al eshte nje platforme B2B e ndertuar per ti sherbyer klientit duke ulur kostot, kursyer kohen dhe reduktuar pasigurite qe perballet biznesi i vogel dhe i mesem me furnitoret per problematikat e natyrave te ndryshme.

Me nje eksperience 10 vjecare ne shitje, import, eksport, ndermjetesim, hulumtim dhe analize tregu, si dhe maredhenie te drejtperdrejta me fabrika te ndryshme ne disa vende te botes, ne platformen shumica.al pasqyrohet kontributi i disa kompanive brenda dhe jashte vendit..

 

Kontakt

Duke klikuar butonin dergo ju pranoni qe nje nga agjntet tane tju kontaktoje ne nje nga format e kontaktit te lena nga ju.

Tiranë, Shqipëri