Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Vidator

$17$51

Vidator

Vidator dore me bateri eshte nje vegel pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere. Forma ergonomike dhe pesha e lehte, ne bashkveprim me sistemin inteligjent te kursimit te baterise, e bejne vidatorin me kompakt te kategorise se baterise 18/21V. Me regullator shpejtesie dhe nivel te tregimit […]

$17$51

Transpaleta

$100$780

Transpaleta

Transpaleta te ndertuara me rrota mishi , perdoret per te trasportuar pesha deri ne 3000Kg. Eshte e projektuar per tu perdorur per trasporte te ndryshme dhe Europaleta. Perdoret gjeresisht ne kantiere ndertimi, magazina, etj. Konstrukti i ndertuar nga material shume rezistent, rrota mishi te cilat jane shume rezistente dhe te qendrueshme. Keto transpaleta jane te […]

$100$780

Sprucues Cimentoje

Sprucues cimentoje jane te ndertuara me material celiku. Me efikasitet te larte, ka nje dizajn te arsyeshem, nje pompe dhe kompresor te integruar dhe eshte i lehte per tu levizur. Perdoret kryesisht per ndertimin e llacit te perzier te brendshem dhe te jashtem te murit, pluhur stuko, veshje zjarrduruese dhe ngjitje me presion. Makina sperkatese […]

$730$8000

Pompa Uji

$10$200

Pompa Uji

Pompa uji automatike,me perfomance te larte,e pajisur me veshje plastike me doreze, duke e bere lehtesisht te transportueshme. Keto pompa uji jane te pershtatshme per shperndarjen e ujit te paster qe nuk permban grimca gerryese dhe lengje te cilat nuk jane kimikisht agresive ndaj perberesve te pompes. Ato jane jashtezakonisht te besueshme, te thjeshta per […]

$10$200

Pllake Vibruese

Pllake vibruese jane pajisje shume kompakte. Ato jane ideale per ngjeshjen e asfaltit, gershetimin e shtresimit te gureve dhe per zbukurimin e tokave te perziera edhe ne hapesirat e mbyllura. Aplikacionet tipike jane ndertimi i rrugeve, kopshtarise dhe peizazhit. Kombinimi i optimizuar i pllakes baze te projektuar posaçerisht dhe dorezes se udhezuesit sigurojne manovrim te […]

$192$670

Motorsharra

Motorsharra ideale per prerje degesh apo pemesh, duke plotesuar cdo nevoje tuajen. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin te jete i lubrifikuar. Me rregjister zinxhiri per te rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motorsharra eshte e pajisur me lame dhe zinxhir 40 cm, e cila ndihmon per prerje te shpejte dhe […]

$56$250

Mini Makineri Qepese

Mini makineri qepese jane te persosura per riparime te shpejta apo arnime tegela,shkurtime , riparime xhepash, kthim pantallonash etj. Makina ju ndihmon te riparoni rrobat tuaja shpejt lehte ne menyren me te mire. Ben te njejten pune si makinat qepese te medha, por kjo eshte e vogel, praktike dhe mund te zhvendoset lehte nga njeri […]

$8$110

Mini Helikopter Betoni

Mini helikopter betoni perdoret kryesisht per ngjeshjen, rrafshimin, lustrimin e tokes prej betoni. Siperfaqja e betonit do te jete e lemuar pas punes, shkalla e ngjeshjes se siperfaqes se ndertimit eshte permiresuar shume. Ky mini helikopter betoni ka aftesi te ngjashme me nje helikopter betoni standart , ndersa jane gjithashtu ne gjendje te punojne ne […]

$300$2656

Mini Ekskavator

$1237$3800

Mini Ekskavator

Performanca e forte e ngritjes dhe germimit ju ndihmon te perfundoni punen me shpejt. Ky mini ekskavator ka aftesi te ngjashme me nje ekskavator, ndersa jane gjithashtu ne gjendje te punojne ne hapesira te vogla. Ato mund te transportohen shpejt ne vende te paarritshme me nje vinç dhe jane te manovrueshem ne vendin e ndertimit. […]

$1237$3800

Matrapik

$43$327

Matrapik

Matrapik jane projektuar per ti bere balle puneve me te renda. Fale sistemit te ndertuar ka fuqi shume te madhe goditese, e cila arrin deri ne 50J. I pajisur me rregjister shpejtesie, per ta kontrolluar ate gjate punes. Ka nje doreze shume komode e cila e bene lehtesisht te komandueshem, i lehte ne perdorim. Keto […]

$43$327

Makineri Stampimi

Makineri stampimi jane nje nga produktet kryesore te cilet jane prodhuar duke perdorur çelik inox te klasit te larte dhe jane ne dispozicion sipas standardeve industriale. Keto produkte jane vleresuar shume per instalimin e tyre te lehte dhe ne ofrojme keto produkte ne dimensione te ndryshme si dhe specifikime per klientet tane. Produktet tona perdoren […]

$210$38500

Makineri Saldimi

Makineri saldimi e pershtatshme per saldimin te cdo lloj permase dhe  operon me rryme nga 35 deri ne 95 Amp dhe mund te perdoret me bobina teli te cilat perfshijne gazin inert. Mund te perdoren bobina teli 0,8-0,9 mm. Pajisjet kane tension pune te ndryshme dhe lejon luhatje te tensionit te rrjetit ndermjet 110-380V. Neqoftese […]

$210$38500

Makineri Qepese Dyshekesh me Shume Gjilpera

Makineri qepese dyshekesh me shume gjilpera jane te ndertuara me material metali dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale e qepjes eshte 600 – 1500RPM dhe gjithashtu trashesia qe mund te arrije eshte 60mm. Keto makineri qepese dyshekesh me shume gjilpera jane te certifikuara nga ISO. Karakteristika Materiali: Metal, Inox […]

$16800$23800

Makineri Qepese Dyshekesh me Nje Koke te Vetme

Makineri qepese dyshekesh me nje koke te vetme jane te ndertuara me material metali dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale e qepjes eshte 2500RPM dhe gjithashtu trashesia qe mund te arrije eshte 70mm. Keto makineri qepese dyshekesh me nje koke te vetme jane te certifikuara nga ISO,CE. Karakteristika Materiali: […]

$2530$4680

Makineri Qepese

Makineri qepese jane te persosura per riparime te shpejta apo shkurtime , riparime xhepash, kthim pantallonash etj. Keto makina ju ndihmojn te riparoni rrobat tuaja shpejt lehte ne menyren me te mire. Mund te perdoret per çdo lloj materiali. Funksioni automatik i mbeshtjelljes se rrotulles kursen kohe dhe perpjekje duke e mbajtur makinerine gati per […]

$200$1500

Makineri Qendisje

Makineri qendisje me 1 koke dhe 12 gjilpera per secilin koke. Makineria ka kapacitet te punoje 24 ore cdo dite. Pajisje teknologjike se fundit me te gjitha standartet. Me monitor programimi per te lehtesuar punen dhe me program te instaluar extra I cili vjen bashke me pajisjen. Pajisja eshte totalisht dixhitale. Pajisja eshte e pershtatshme […]

$390$4800

Makineri Prodhim (Qeseve prej Letre)

Makineri prodhim (qeseve prej letre) eshte nder sektoret qe po lulezojne ne vend. Shumica.al eshte nje nga kompanite me rritjen me te shpejte dhe pioniere e angazhuar ne prodhimin e games se gjere te makinave te printimit dhe paketimit. Ne kemi objektin me te sofistikuar dhe modern te prodhimit te pajisur me teknologjine me te […]

$15000$113000

Makineri Prerese Pllakash

Makineri prerese pllakash te ndertuara me material cekil. Kto prerese profesionale per pllakat eshte e dizenjuar per lloje te ndryshme pllakash qeramike apo porcelani. Prodhuar nga nje sistem perfekt i levizjes gjate prerjes drejt ashtu dhe diagonal deri ne 53 cm. Gjithashtu doreza e ketyre prereseve pllakash eshte  mjaft e rehatshme si dhe me nje […]

$29$830

Makineri Pirunngrites

Makineri pirunngrites jane te ndertuara me material celik. Shume praktik dhe te manovrueshem ne cdo ambient. Timoni mund te rregullohet sipas situates se mjedisit te funksionimit. Keto makineri pirunngrites jane te uleta per arsye qe te kene nje qendrueshmeri gjate ngarkimit te tyre. Sistemi ngritjes se fushes se gjere te shikimit permireson ne menyre dramatike […]

$3000$13223

Makineri per Kepuce me 9 Pinca

Makineri per kepuce me 9 pinca jane te ndertuara me material celik dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale qe mund te arrijne keto pinca eshte 700RPM dhe gjithashtu trashesia qe mund te arrije eshte 3mm. Makineri per kepuce me 9 pinca jane te certifikuara nga ISO. Karakteristika Materiali: Celik, […]

$28500$35600

Makineri Ngjitese (Kuti Kartoni)

Makineri ngjitese (kuti kartoni) eshte projektuar per kuti me vije te drejte dhe kuti me mure te dyfishta. Eshte miratuar me nje sistem te forcuar te levizjes me nje ane, per funksionim te ngadalte dhe mirembajtje te lehte. Llaçi adoptohet me disa rripa te trashe bashkepunimi me motor tundes, duke siguruar ushqyerje te vazhdueshme, te […]

$4000$55000

Makineri Lazeri

$800$14800

Makineri Lazeri

Makineri lazeri integron levizjen me te re mekanike te drites. Me saktesi te larte dhe me shpejtesi te larte. Ky lazer eshte i pajisur me nje tub ftohes me uje, motore te larte, bord me kontroll te cilesise se fundit. Ai perdor nje port USB dhe keshtu mund te lidhet me laptopin ose desktopin tuaj. […]

$800$14800

Makine Thurjeje me Doreza 13 Gjilperash

Makine thurjeje me doreza 13 gjilperash jane te ndertuara me material metali dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Keto makina jane ne permasa te ndryshme. Kane nje konsum te larte te energjis elektrike. Makine thurjeje me doreza 13 gjilperash jane te certifikuara nga CE. Karakteristika Materiali: Metal, Inox Permasa: Te ndryshme […]

$2000$2810

Makine per Zbulimin e Metaleve te Produkteve Ushqimore

Makine per zbulimin e metaleve te produkteve ushqimore jane te ndertuara me material celik dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Kjo eshte nje makine dixhitale qe bene te mundur regjistrimin e produkteve te ndryshme (100 produkte). Eshte ne gjendje te zbuloje hekurin, çelik, inox, baker, alumin dhe metale te tjera me […]

$3200$4850

Makine per Prodhimin e Sustave te Dyshekut

Makine per prodhimin e sustave te dyshekut jane te ndertuara me material celik dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale qe mund te arrijne kjo makineri eshte 400RPM dhe gjithashtu diametri i telit eshte 1.8 – 2.5mm. Makine per prodhimin e sustave te dyshekut jane te certifikuara nga CE. Karakteristika […]

$9457$10200

Makine per Montimin Automatik te Sustave te Dyshekut

Makine per montimin automatik te sustave te dyshekut jane te ndertuara me material celik dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale qe mund te arrijne kjo makineri eshte 200RPM dhe gjithashtu diametri i telit eshte 1.3 – 1.6mm. Makine per montimin automatik te sustave te dyshekut jane te certifikuara nga […]

$7752$8078

Makine Larese Profesionale

Makine larese profesionale te ndertuara me material alumin . Te ndertuara me permasa te ndryshme dhe me ngjyra te ndryshme. Keto makine larese profesionale jane pasije me nje standart shume te larte te teknollogjis se fundit. Vijne tek ju te certifikuar nga CE. Jane te pershtatshem per t’u branduar me logon e biznesit tuaj . […]

$1300$12000

Makine Hekuri per Shtypje Industriale me Avull

Makine hekuri per shtypje industriale me avull jane te ndertuara me material metali te nje cilesie te larte. Keto makina jane ne permasa te ndryshme. Kane nje konsum mesatare te energjis elektrike. Makine hekuri per shtypje industriale me avull jane te certifikuara nga ISO dhe gjithashtu nga CE. Karakteristika Materiali: Metal Permasa: Te ndryshme Tensioni: […]

$1990$4000

Kompresore Ajri

Kompresore ajri gjejne nje perdorim te gjere ne jeten e perditshme. Jane te ndertuara me material hekur dhe plastik. Kane nje raport te perkryer te cilesise . Vijn me permasa te ndryshme gjithashtu dhe ne ngjyra sipas deshires tuaj. Keto kompresore ajri jane te certifikuar nga CE,TUV,GS,ISO. Karakteristika Materiali: Hekur, Plastik Permasa: Te ndryshme Tensioni: […]

$40$1571

Helikopter Betoni

Helikopter betoni eshte i bere nga nje  sistemi i drejtimit me dy shkopinj, me shume drejtime, siguron kontroll te sakte dhe manovrim te plote. Thikat jo-mbivendosese te modalitetit te dyfishte qe sigurojne nje perfundim te vazhdueshem te lemuar ndersa disqet notues me kapesen ose pjaten e diskut. Asamblete e pllakave te merimanges te perpunuara me […]

$1370$4450

Gjenerator

$550$85800

Gjenerator

Gjenerator portative ju sigurojne energji elektrike me ane te nje motorri me nafte. Prizat e energjise ne njesi ju lejojne te futni kordonet e zgjatimit per mjetet dhe pajisjet e punes me energji elektrike . Ne pergjithesi, sa me i fuqishem gjeneratori, aq me shume kombinime te daljeve jane ne dispozicion. I pajisur me radiator […]

$550$85800

Ekskavatore Germimi dhe Ngarkimi

Ekskavatore germimi dhe ngarkimi  jane nje pjese thelbesore e pajisjeve te renda per shumicen e projekteve te ndertimit. Shpesh te referuar si germues, ekskavatoret perdoren per te gjitha llojet e puneve si trajtimi i materialeve, projektet e minierave, shpimi i lumenjve dhe ndertimi. Ky lloj ekskavatori me rrota eshte i njejte me nje ekskavator te […]

$23300$85000

Industriale

Pajisjet profesionale të gatimit janë gjaku i çdo kuzhine komerciale apo organizimi hotelierik. Pavarësisht nëse jeni duke përdorur një kafene të vogël në fshat, një kiosk të ushqimit të shpejtë ose një restorant të njohur në qendër të qytetit, kjo përzgjedhje e pajisjeve industriale për gatimi përmban makineri që ju kursejnë kohë, energji dhe para. Nga mikrovalat më të mira komerciale deri te qendrat shumëfunksionale të gatimit me lidhje me Wireless këtu do të gjeni gjithçka. Pajisni kuzhinën tuaj me disa nga markat më të vlerësuara britanike dhe ndërkombëtare, duke përfshirë Samsung, Lincat, Buffalo, Rational, Rowlett dhe Menumaster.

Kjo kategori e gjerë përfshin artikuj të dizenjuar për të shkëlqyer në çdo situatë hotelierike profesionale, duke përfshirë Barbecue të besueshme hotelierike për aktivitete kateringu në natyrë, tenxhere për gatimet e orizit për vaktet me marzhe të larta, ose thjesht tostierë komerciale për të zgjeruar menunë tuaj të mëngjesit.

Llojet e Pajisjeve Industriale

 • Kuzhinat dhe furrat komerciale
 • Sistemet e ftohjes
 • Frigoriferë vitrinë
 • Dhomë frigoriferike
 • Ngrirës vertikalë dhe horizontalë
 • Shpërndarës të ushqimit dhe pijeve
 • Kasë sportelesh
 • Etj

Çfarë Mund të Bëjë për Ju Shumica. al?

Sistemet tona ofrojnë fleksibilitet të lartë në çdo proces. Kjo lejon personalizimin e lehtë të produktit dhe lirinë më të madhe për të hartuar produkte më elegantë pa cenuar produktivitetin:

 • Makineri shpuese me kapacitet të lartë shpimi për kohën më të shkurtër të konfigurimit,
 • Makineri goditjeje dhe me lëmim me lazer e kombinuar për të pasur më të mirën nga të dy proceset në një makineri të vetme,
 • Makineritë lazer 2D dhe 3D me të gjithë shkathtësinë e brendshme të lazerit për sa i përket formave, profileve, trashësive të materialit,
 • aftësia për të kryer profile komplekse të përkuljes.

Produktet tona ofrojnë saktësi të lartë dhe përsëritshmëri në shpime, prerje, përkulje, prerje me lazer dhe cilësi të shkëlqyer të sipërfaqes së pjesës së përfunduar.

Makineritë tona të shpimit janë pajisjet themelore dhe më të zakonshme në këtë sektor, veçanërisht për kompanitë e vogla dhe të mesme, dhe japin fleksibilitet të lartë me një raport të shkëlqyer të kostos dhe efikasitetit.

Sistemet tona të kombinuara të prerjes së këndit me goditje të djathtë janë veçanërisht efikase për prodhimin e përbërësve me një formë katrore ose drejtkëndëshe.

Gama jonë e gjerë e makinave manovruese manuale, gjysmë automatike dhe automatike mbulon të gjitha nevojat e përkuljes për sa i përket fleksibilitetit, produktivitetit, kompleksitetit të profilit dhe trashësisë së materialit.

Gjeometritë e pajisjeve komerciale po bëhen gjithnjë e më komplekse. Lazeri, me shkathtësinë e tij të pakrahasueshme, është mjeti më i përshtatshëm për të përmbushur këto kërkesa të reja të dizajnit.

Oferta jonë e makinave me lazer të sheshtë dhe sistemeve të kombinuara të shpimit-lazer është një nga më të gjerat dhe përfshin të dy teknologjitë me fibër dhe lazer CO2.

Shërbimet tona profesionale plotësojnë teknologjinë tonë të përparuar dhe janë çelësi për një produktivitet më të mirë dhe fitime më të larta.

Pajisje Ushqimore dhe për Bare

Me pajisjet e hotelierisë nga Shumica.al, ju mund t’u ofroni klientëve tuaj një përvojë kuzhine profesionale dhe unike në çdo vend. Shumica.al ofron një larmi pajisjesh shërbyese për të përmbushur secilën prej nevojave tuaja për pajisjet hotelierike.

Karrocat e kafesë, stacionet e ushqimit dhe linjat e shërbimit janë vetëm disa nga pjesët unike të pajisjeve të shërbimit të ushqimit. Sistemet e shërbimit janë perfekte për stadiume, aeroporte, spitale, shkolla K-12, universitete dhe vende të tjera ku ju duhet t’u shërbeni klientëve shpejt dhe me lehtësi. Ndërsa ne ofrojmë zgjidhje me çelësa kryesore, sistemet tona të shërbimit janë plotësisht të personalizueshme për të përmbushur kërkesat tuaja të përdorimit dhe markës. Ju mund të zgjidhni gjithçka, nga madhësia dhe forma te materialet dhe ngjyrat e banakut.